Zyxel Modem + 2 Pc
-
şimdi elimde ttnetin şu kampanyalarda dağıttıgı zyxel modemlerden var :| 2 tanede pc var :| yani bir ben birde komşu :)
şimdi bu modemin arkasında bir ethernet birde usb giriş var
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------şimdi elimde ttnetin şu kampanyalarda dağıttıgı zyxel modemlerden var :| 2 tanede pc var :| yani bir ben birde komşu :)
şimdi bu modemin arkasında bir ethernet birde usb giriş var
-----------------------------edit yanlıslıkla enter 'a bastım
işte herneyse bu ıkı pc yi bu girişleri kullanarak nete baqlayabilir miyim daha once deneyen varmı;??
-
Usb'den kendin, ethernetten komşun.
Çalışır tabi neden çalışmasın.
-
çalışırmı hacı ? bana çalışmaz gbi geldı ip çakışması falan ?? :| neyse deneyecez artık :|
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
çalışırmı hacı ? bana çalışmaz gbi geldı ip çakışması falan ?? :| neyse deneyecez artık :|
çalışır tabi kutusunun üstünde 2 pc diye yazaıyodur zaten bende zyxel kullanıyorumama sen usb kullanacağına swich alı ver ethernetden dağıtın
-
switch yeni bir modem almaktan daha pahalıya gelir sankim :) usb'yi kullanmayı dene ;)
-
usb driverlerini netten çek önce sitesinde mevcut zyxel in yoksa takinca pat die çalismaz haberin olsun önce usb driverleri kur. sonra komsuna ethernet kablosu ile verirsin neti.
-
vukuat bunu yazdı:
usb driverlerini netten çek önce sitesinde mevcut zyxel in yoksa takinca pat die çalismaz haberin olsun önce usb driverleri kur. sonra komsuna ethernet kablosu ile verirsin neti.
-----------------------------ya birde o sorun var :W o.s vista :| bendeki driver xp uyumlu amk calısmıyor bulamadım da:| bi el atan olsa:W
-
pit10din bunu yazdı:
switch yeni bir modem almaktan daha pahalıya gelir sankim :) usb'yi kullanmayı dene ;)
usb den iyi prerformans alamaz diye düşündüm6lı swicht 20-30 gibi bişidir yoksa usb ve ethernele birlikte kullanılabilir
-
Vista driverı burda var hacı.
@DJ_Alper
1 mbit internetle ne performansı hacı :) Usb'den her türlü işini görür.
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Vista driverı burda var hacı.
@DJ_Alper
1 mbit internetle ne performansı hacı :) Usb'den her türlü işini görür.
-----------------------------çok saol hacım ya allah ne muradın varsa versn :W