folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 30 Ağustos Zafer Bayramı (Güç Gösterisi)



30 Ağustos Zafer Bayramı (Güç Gösterisi)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek

    biz ona ülkeye lider ol dedik o gitti dünyaya lider oldu <3


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2008
    Erkek

    akpliler gözgöre göre parti propagandası yapıyor hemde milleti tahrik edicek bir biçimde 30 ağustos konusu olucaksa bunu günümüz siyasetine bulaştırmadan tekrar açın ulusalcı bir kafa yapısına sahip olmıyan partinin yandaşları 30 ağustos zafer bayramının konusunu ne hakla açar hem herneyse bu modlar adminler uyuyormu enson millet birbirine girecek ozaman banlamayamı geliceksiniz yasak dilmi siyasi konular


    bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

    Oha başkomutan diyen bile olmuş :D

    Daha 3 tane teröristi siktir edemedi ülkeden, Atatürk ile kıyaslıyorlar (:

    Sizin uzun adam sadece iyi bir siyasetçi, başka bir numarası yok. 

    Cumhurbaşkanı   ordunun da komutanıdır.Başkomutanlığı burdan geliyor.

    Atatürkle kıyaslayan kim ? O 3 tane terörist dediğin pkk la 30 senedir uğraşıyoruz.Devir değişti , Atatürk zamanı gibideğil , öyle  dersimdeki gibi bunlar devlete isyan etti  alayını  yok edeyim diyemiyorsun.Ki o bile yetmedi.30 senedir kimseninaklına gelmedi mi , atalım doğuya bi kimyasal bomba toptan halledelim (!) meseleyi diye. Saddam yaptıda ne oldu ? Bitirebildi mi ? Erteledi(!) . Şu an öyle bir batı var ki , pkk  nın katliamlarını bile Türkiye devleti yaptı gibi göstermeye meraklı , bahane arıyorlar.Bırak batıyı , içimizdeki Doğan ve paralel medya bile  pkk yı masum gösterme ,çatışmayı  devlet başlattı  gibi göstermeye çalışıyor.Şererfsizler suriyedeki çocuk öl,mlerinin fotograflarını koyup devlet çocuk öldürdü diye propaganda yapıyor.Devlet asker bu ortamda  pkk yla savaşıyor.İnce eleyip sık dokuyor.

    Devlet  pkk nın oluştuğu ortamı bitirmeye çalıştı , yapılan araştırmalara göre normalde terörist sayısına göre devlet  şu an  yaklaşık 5000  pkk lı var , şu ana kadar 25000  pkk lı ölüdürüldü , yanı normalde pkk  5 defa bitirildi ama pkk  devletin daha önce yaptığı hataları , diyarbakır cezaevi gibi , köy basıp yapılan yanlışlıklar gibi hatalar yüzünden , doğuya okul , hastahane , yatırım yapılmaması gibi bahaneleri kullanarak sürekli yeni teröritler devşirdi.O yüzden devlet önce çözüm süresi ile bu ortamı bitirmek istedi.pkk  nın kullandığı argümanların %99  unu bitirdi.( yatırımlar yapıldı , kürtçe kullanmak serbest oldu .v.s. ).O yüzdenpkk  eskisi kadar rahat terörist toplayamıyor , çocukları o yüzden kaçırmaya başladı , şu  pkk lıların çoğu yabancı uyruklu , ermeni v.s. Tabi bi de batının pkk  yı kullanmasıvar.Türkiyenin gelişmesinde ki en büyük engellerden biridirpkk .Devletin bütçesinden çok önemli bir miktar ayrılıyor  terör için.Batı da destekliyor.Yani o kadar kolaydepil pkk yı bitirmek.

     

     

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2006
    Erkek

    Allah daha iyi daha güçlü olduğumuz günleri de göstersin bize inş.

     

    Daha bugün yaşadığım bir oalyı anlatmak istedim. :)

    Normalde otobüs şoförleri Üsküdar sahil de kapılarını duraktan biraz geride açarlar ki millet motora vapura rahat gitsin şoför de yanaşmaya çalışıyordu milleti indirmek için bir bayanda oradan hadi indirsene nereye götürüyorsun diye ters çıkınca şoföre durağıma dedi bastı ve durağa gidip kapıları orada açtı. Bunun üzerine o kadın bunların hepsi kendini Tayyip sanıyor. Bunları böyle Tayyip yaptı dedi... !

    kafamda deli sorular... 

     

    leadertay tarafından 31/Ağu/15 13:33 tarihinde düzenlenmiştir

    Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

    Konuyu acan dalyaraga sesleniyorum. "her yere büst dikecegimize" diyeni gece yatagindan alirlar. Bilgin olsun.

    (alamadı)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    Tayyibe bakıp 31 çekiyor musunuz? Bayram aynı bayram ama sizin "uzun" adam sahiplenince mi sahiplenesiniz geldi? TSK nın sıralaması kaç şu an ordular arasında haberin var mı?

    Bu gösteri orduyu da domaltıyoruz, köpeğimiz edeceğiz gösterisi. Yoksa o mevkisine rağmen kasımpaşa esnafı görüntüsünden kurtulamayan adam o askerlere bakmaya dayanamazdı. 

    Cidden Atatürkçü olacağınız gün gelecek mi çok merak ediyorum.