folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AÖF Dikey Geçiş Kayıt



AÖF Dikey Geçiş Kayıt

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Aralık/2012
    Erkek

    s.a hocalar geçen sene mezun oldum diplomam hazır yani.

    Yarın AÖF dikey geçiş kaydı yaptıracağım internetten perşembe günü kayıt yaptırdım cumartesi günü farkettim ki adresi yalnış yazmışım tekrardan netten kayıt yaptıracaktım ki yöksisten bilgi çekilemediğinden dolayı mezun olduğum okul belli olmuyor.Bende diplomayı almamıştım bundan dolayı çünkü yöksisten bilgileri çekince benden kayıt için getireceğim belgeler olarak diploma yada mezuniyet belgesi istemiyordu.Ama şuan istiyor.Bende Sadece okuldan geçen hafta mezuniyet belgemi göndermelerini istemiştim.

    Eğer bu yarına kadar düzelmezse büroya gittiğimde diplomam çıkmış olmasına rağmen diplomam hala okulda olduğundan dolayı, sadece mezuniyet belgesiyle kayıt yaptırabilir miyim, bilgisi olan varmıdır ? 

    ReyiZ tarafından 05/Eki/15 01:14 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mayıs/2007
    Erkek

    Sorunun cevabini bilmiyorum ama once kaydi tamamlayip sonra degistiremiyor musun adresiacaba ?

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2015
    Erkek

    Yeri gelmişken bende bir soru sorayım. Önlisans biteli bir sene oldu. GSS borcu kesilsin ve DGS için, AÖF'e kayıt yaptıracağım. Askerliği de tecil ettirmedim. Şimdi AÖF kayıdı yaptıktan sonra mı askerliğe gideyim tecil ettirmek için? Yoksa askerliği tecil ettirebilirsem ettirip, sonra mı AÖF kaydını yapayım internetten?


    ”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Temmuz/2009
    Erkek

    kayıt esnasında açıklama kısmında bu yazıyor.  

      Başvuru Tekrarlama: 
    Başvurunuzu tamamladıktan sonra alacağınız yazıcı dökümündeki bilgilerinizi kontrol ediniz. Aldığınız yazıcı dökümünde, başvuru sırasında girdiğiniz bilgilerinizde yanlışlık var ise veya kayıt şartlarının size uymadığını düşünürseniz yeni bir başvuru yapmalısınız. Olası iki başvurunuz arasında en az 10 dakika süre geçmelidir. 10 dakika süre geçmeden yapmayı deneyeceğiniz yeni başvuruya başlamanıza sitemiz izin vermeyecektir.     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mart/2008
    Erkek

    Adres konusunu tam olarak bilmiyorum ama mantıken adresi düzeltip o şekilde kayıt yapılmalıdır.

    Kayıt olunduktan sonra aöf zaten senin adına askerlik şubesine tecil için gerekli işlemleri yapıyor, garantiye almak içinse kayıt olduktan sonra öğrenci belgesiyle askerlik şubesine gitmeniz yeterli olur.

    Diploman çıkmamış olsa bile geçici mezuniyet belgesiyle kayıt yaptırabilirsiniz, çünkü o diploman basılana kadar senin geçici diploman. (Geçici ehliyet, geçici ruhsat gibi) hatta diploman çıktığında onu hiç almayıp, geçici mezuniyet belgesiyle bir ömür idare edebilirsin noterde tasdiklettikten sonra : )

     


    http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 894 Toplam Mesaj: 5
aöf kayıt dikey geçiş