folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bilim Ölümü Nasıl Tanımlıyor?



Bilim Ölümü Nasıl Tanımlıyor?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

    Bilgisayarın fişini çektiğini düşün.

    Yanlış daha doğrusu eksik bir örnek. Bilgisayar biz ve elektrik de beynimiz olsa beyinde gezinen akımın aynı voltajını versek ölülerin tekrar dirilmesi gerek. Burada "fiş" ne oluyor işte zaten onu soruyorum dostum.

    Yapay yollarla akciğerlerimize hava verip çalıştırabikiriz, aynı şekilde kan dolaşımını da şu bahsettiğim makine sayesinde (günümüzde daha gelişmiş versiyonu var) sağlayabiliriz beyine elektrik dalgası da verebiliriz (fakat bu beyni çalıştırır mı bilmiyorum) her şey beyinde bitiyorsa bu öldürülen köpeklerin 15dk boyunca beyinlerindeki elektriksel akımın da yok olmaması mı gerekirdi?? + Öyleyse ne kan dolaşımı ne de beyine giden oksijen yokken beyinleri nasıl ölmedi yani benim buradan anladığım ölüm dediğimiz hadise kesinlikle beyinde gerçekleşmiyor 

    Fiş = Enerji,

    Beynin de besinsiz kaldığı zaman ölüyorsun yani enerjisiz kalıyor. Yapay yollarla beyni beslersen hayatta kalmasını sağlayabilirsin, makinaya bağlı yaşamak bu oluyor. 

    Demekki köpek 15dakikada ölmüyor :)

    Daha derinlere inmek isterim ancak bildiğim şeylerden emin olmadan yazmak istemedim.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    ne demiş çak palanik abimiz 

    yaşam ölümün biyolojik olarak aktif sahasıdır. 

    bizim hacı kazım ne demiş peki

    göte pamuk.

     

    edebiyattan ve sokaktan tanım yaptık. bilim nasıl tanımlıyor bilemem ama ben bir botanikçi olarak ölümü direkt olarak yaşam ile eşdeğer tutarım.

    doğadaki her ölüm toprağa karışan her organik element doğaya tekrardan yaşam olarak geri döner. 

    yaşasın tabiat ana diğer işkenceci gaddar sapık tanrıların hepsinin..


    tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek

    gece gece beyin yakan yorumlara denk geldik. merakla takipteyim.

    umarım bu konu da 5. sayfadan sonra siyaset, din vs atışmasına dönüşmez.


    goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
     

    Bilim çok net açıklıyor; Entropi


    "Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek
    italyan bunu yazdı

    Aranızda bir yakını beyin kanaması geçiren var mı ? Gözlemlediğim kadarıyla sadece beyin kanamasında bile insanlar doktorlara göre %100 iyileşmiş olsa bile karakterleri değişebiliyor.
    Ölüm ile ilgili benim inandığım teori ölmeden önce beyin,tehdidi algıladığında en yüksek kapasiteye geçerek tüm hafıza nöronlarını ateşliyor.Böylece kendisini o tehlikeden kurtaracak yöntemi bulmaya çalışıyor. Biz buna hayatın gözlerinin önünden film şeridi gibi geçmesi diyoruz.

    Kişi eğer ölümden yırtamazsa beyin nöronları ışıl ışılken ölüyor.Ve atıyorum ki beynin o elektriksel aktivitesi 5-10 dk sonra bitiyor olsun.(ki bilenler bilir hayvansal elektriğin deşarjı uzun sürer) Kişi ne kadar ölmüş olsa bile elektrik daim olduğu sürece beyin faaliyetine devam eder. (süresini bilmiyorum) diğer pekçok organ için bu geçerli.

    Bazen bi rüya görürüz. 5 dk uyumuşuzdur ama rüya çok uzun sürmüş gibidir. Ölüm anında beynin aşırı faaliyeti ve ölüm insanı bir rüya durumuna sokar. Beyin elektriği azalırken rüya süresi sonsuza uzar. Her insan kendi cennet-cehennemine hapsolur. 

    Tekrar diriltme olayına gelirsek. Narkoz yiyip uyanan var mı aranızda ? Hayatımdaki en iğrenç tecrübeydi. Beyni harddisk olarak görürsek narkoz harddiski çıkarıp başka bir bilgisayarda çalıştırmak iken , ölüm o harddiski açıp bir bıçakla çizmek ve sonra çalıştırmaya kalkmaktır. Bişekilde kişi ölümden dönse bile karakteri değişmiş olacaktır. 

    Peki ölümden döndürülen artık kimdir ? 
    -0-
    @Nikoteen'in sorusuna gelecek olursak. Ölüm için ana koşulumuz Beyin Ölümüdür. Bitkisel hayat dediğimiz olayda kişi yaşamaya devam eder. Aşağıya bir link veriyorum. Doktor olmadığım için detaylı bilgi veremiyorum.
    https://www.transplantatiestichting.nl/turkce/bagis-proseduru-hakkinda/donorde-beyin-olumu-gerceklesmisse

    Beyin Ölümü ve Bitkisel hayat üzerinden araştırmalarına devam et. İnsan organ nakli ve makinelerle çalıştırılarak devam edebiliyor. Ama işte o harddisk bir kere çizilirse onarımı sıkıntı oluyor. ( İbrahim Tatlıses nasıl onarıldı bilmiyorum)

     

    lazarus effect filminde de aynısını anlatıyor.ölürken sonsuz cennet cehennem vs.  beyin kanamasından sonra karakter değişimi gerçek çünkü ben karakteri biraz değişen birini biliyorum. olaydan önce yalan konuşmayan ve yalanı sevmeyen bir adam vardı beyin kanaması geçirdikten sonra kimse farketmemiş ama ilk ben farkettim su içer gibi yalan söylüyordu hemen her konuda. en gereksiz konuda bile yalan söylüyordu. dedim bu ne iş ? sonra kişiliğinin değişmiş olabileceğine kanaat getirdik.

    Admin not. Tövbe estağfurullah sansürü yediniz

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    @admin Tövbe estağfurullah sansürü ne ki ? 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    acikistihbarat bunu yazdı

    lazarus effect filminde de aynısını anlatıyor.ölürken sonsuz cennet cehennem vs.  beyin kanamasından sonra karakter değişimi gerçek çünkü ben karakteri biraz değişen birini biliyorum. olaydan önce yalan konuşmayan ve yalanı sevmeyen bir adam vardı beyin kanaması geçirdikten sonra kimse farketmemiş ama ilk ben farkettim su içer gibi yalan söylüyordu hemen her konuda. en gereksiz konuda bile yalan söylüyordu. dedim bu ne iş ? sonra kişiliğinin değişmiş olabileceğine kanaat getirdik.

    Admin not. Tövbe estağfurullah sansürü yediniz

    Takip ettiğim okültist gruplarda 2 eğilim gördüm. Adamlar ya beyin yıkayarak süper iyi olduklarını ve cennete gideceklerini kendilerine ve bilinçaltlarına şartlandırıyorlar ya da herşeyin farkında olup rüyalarını vs. kontrol ederek ölüm anında da o duruma girdiklerinde birşekilde kontrolü ele almaya çabalıyorlar. 

    Eğer bilinçaltı bunları tokatlamazsa;
    Bir tanesi sonsuza kadar cennete gidebileceği bir rüya görecek diğeri herşeyi kontrol edip tanrıcılık oynayacak. 
    Rahat bir vicdan temiz bir bilinçaltı gerek haliyle.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 3173 Toplam Mesaj: 27
tıp ölüm diriltme