folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc İcin Oyun Kolu (Gamepad) Almak



Pc İcin Oyun Kolu (Gamepad) Almak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    Merhaba herkese.

    Malum yaz geldi gunduz disari cikilmiyor sicaklardan. Bayagidir aklimda bi kol almka vardi fifa 18 nba filan oynarim diye. Biraz bakindim oncelikle su snoopy filan dusunmuyorum hem dandik hem oyunlarla bayagi uyum problemleri varmis. Logitech oneriliyor pc icin baktim iki modeli var sekli biraz tuhaf geliyor bana ama millet memnun.

    Benim aklimda ps kolu alip kullanmak vardi arastirdim kullanmada problem yok sanirim yardimci programlar ile filan kolayca tanitiliyor hem kablosuz kullanma sansi var. Ds4 kollar bayagi pahali sirf denemek icin onu almayi dusunmuyorum zaten ev bir suru alip kullanmadigim seyle dolu. Ds3 klasik aliskin oldugum kol cazip geldi. 

    Simdi aklimda 3 soru var.

    Dualshock3 kol mu alsam logitech kol mu alsam hangisi daha randumanli olur pc icin.

    Dualahock3 orijinal kolu nereden bulabilirim nette hb gg gibi sitelerde 50 liraya filan satiliyor orijinal deniyor ama guven vermedi sanki daha pahali olmasi gerekirdi :/ yada bi ps kafeden 2.el mi alip denesem baktim sariyor sonradan ps4 kolu filan alinir.

    Pc icin fifa nba harici kolla oynanacak baska keyifli oyun var mi ? Fps tarzi filan.

     

    Bunlar disinda farkli bi oneriniz var mi veya siktir et hic kolla filan ugrasma pcde mi diyonuz :/


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3v1ljan
    d3v1ljan's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2014
    Erkek

    6 yıla yakındır Logitech F710 Gamepad kablosuz kullanıyorum çok sağlam bir ürün tavsiye ederim.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2008
    Erkek

    hocam selam, laptopu oyun için genelde tv ye bağladığımdan oldukca deneyimliyim kumanda konusunda.

    öncelikle snoopy vs sakın kafanı bulandırma.

    logitech 2. alternatifin olabilir ama yine de uyum sorunu yaşanan oyunlara denk geldim 360ce kullanmak durumunda kalabiliyosun. ayrıca ağırlık ve tutuşu hiç keyifli değil.

    tavsiyem ve kesinlikle yönlendirmem xbox kolundan yana. yıllardır 360 kolu kullanıyorum. oyunlar 360 kollarına göre yazılıyor, windowsla tam uyumlu ve masaüstünde bile mouse olarak kullanıyorum

    360 kolu eski bi kol olmasına rağmen elime oturması harika, diğer kollarda bu konforu bulamadım. bütçenle alakalı olarak daha yeni ve daha iyi olan xbox one kumandası da ateş ediyor tabii ki.

    360 kolunda dikkat etmen gereken piyasada orjinal denilenlerin bir çoğu değil ve bu kolların kronik sıkıntıları da olabiliyo, özellikle analog sapması gibi bi sıkıntısı var. bu yüzden iade ve değişimde başını ağrıtmayacak biyerden alırsan iyi olur ayrıca orjinal çıkmama durumunu da elemiş olursun. kırmızı kutu pc için üretilen kablolu kol, yeşil kutu aslında xbox için üretilen ama ayrıyetten alacağın alıcısı sayesinde aynı anda birden fazla kolu tam uyumlu olarak windows'a bağlayabilirsin. 20-30 tl fazla ver xbox kolu al derim.

    pc için kolla oynan oyunlar uzmanlık alanım gibi bişey, biraz keyif adamıyım koltuğa yayılıp cipsimi elime alıp sevdiceğimle akşamları oyun oynamak hobimiz. bundan ötürü başka problemlerin, tavsiye isteklerin olursa da detaylı yazarım.


    "Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2009
    Erkek

    Dualshock 4 kullanıyorum.bi uygulaması var.xbox koluna çeviriyor.bütün oyunlarda tam uyumlu çalışıyor.kabloyla bağlarsanda tam uyumlu çalışıyor.fakat kablosuzda xboxa çevirmen lazım.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2011
    Erkek

    benimde aklımdaydı uzun zamandır. win10 kullanıyorum. masaüstü, bluetooth yok. şu harici bluetot aracı alsam ps veya xbox kolları tam uyumlu olur mu kablosuz kullanmak istiyorum. kolların avantajı tez avantajı nedir ?


    Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek
    d3v1ljan bunu yazdı

    6 yıla yakındır Logitech F710 Gamepad kablosuz kullanıyorum çok sağlam bir ürün tavsiye ederim.

    +1


    while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

    benimde aklımdaydı uzun zamandır. win10 kullanıyorum. masaüstü, bluetooth yok. şu harici bluetot aracı alsam ps veya xbox kolları tam uyumlu olur mu kablosuz kullanmak istiyorum. kolların avantajı tez avantajı nedir ?

    Oluyor kanka dh filan konulari var kablosuz kullanim icin bt aygiti almak yeterli.

    Antiseptik hocam guzel yazmissin xbox kollarini onerenleri gordum ama bana tuhaf geliyor. Zaten bugune kadar hic analog ile oynamadim hep yon tuslariyla oynardim ps analog tuhaf geliyor o yuzden xboxin tus yerlesimine alisir miyim bilemedim. Birde kablolu sanirim 360 kablosuz olmasi daha cazip geliyor su an. 

    Kimse dualshock3 icin bisey yazmamis direk elesem mi o zaman bunu. Vatanda filan xbox360 kolu acik varsa bi denerim tutusu filan nasil diye. Zaten tasarim olarak logiteche benziyor ama tus yerlesimi dedigim gibi su an icin fotoya bakarak tuhaf geliyor.


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek
    d3v1ljan bunu yazdı

    6 yıla yakındır Logitech F710 Gamepad kablosuz kullanıyorum çok sağlam bir ürün tavsiye ederim.

     

    bunu yazmak için gelmiştim. kablolusu kablosuzu ömürlüktür. tavsiye ederim


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    2 3 ay önce alıp 2 3 kere kullandığım F710 um var 2 adet. Hepsiburada fiyatı 200, vatan bilgisayar fiyatı 209 tl. Düşünürsen güzellik yaparım hocam.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 1224 Toplam Mesaj: 10
pc icin gamepad ps kolu pcde kullanma logitech gamepad