folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Dana Derisi Ceket Ve Yelekler.



Satılık Dana Derisi Ceket Ve Yelekler.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    konu başlığını okurken dedim bunu nazi açtı kesin :D bingo

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moustafa
    Moustafa's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2016
    Erkek

    Hocam en baştaki boyası yıpranmış siyah  renkli ürüne talip olabilirim. Benim babamın bu şekilde montları var da anlaşabilirsek benim ilk olacak :)


    Mustafa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Böyle kaliteli ceketleri nereden bulabiliriz ? 

    Boy 193 Kilo 103 asdasda 


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2016
    Erkek
    italyan bunu yazdı

    Böyle kaliteli ceketleri nereden bulabiliriz ? 

    Boy 193 Kilo 103 asdasda 

    😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2010
    Erkek




      


     

     

     

    hocam bunun fiyatı nedir ? Burdan yazmak istemezsen mesajla bildir.


    PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı




      


     

     

     

    hocam bunun fiyatı nedir ? Burdan yazmak istemezsen mesajla bildir.

    çok iyi cüzdan olur :)


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek

    Hocam ceketler benimde çok hoşuma gitti ama maalesef bana olması imkansız. (boy 180, kg 110) 

     

     

    Bu ceket özellikle hoşuma gitti, diktrme falan işlemini nelerde yaptırdın hocam, örneğin bu fotoğraftaki gibi bir ürünü yaptırmak istesem bana ne kadar mal olur. (fırsatın varsa özelden detaylı bilgi verebilir miisn?)


    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2008
    Erkek

    Hocam eski konuların birinde ceket koleksiyonunu gösteren bir mürid vardı. Özenle baktığını vazelin ile bakımını yaptığını felan hatırlıyorum o sen miydin ?

    edit : 

    Evet https://www.tahribat.com/forum/deri-ceket-kokar-mi-218282#msg2713871

     

    hypnot1c tarafından 17/Ara/20 11:52 tarihinde düzenlenmiştir

    Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    @iLLuMiNaTi Hocam ne yaptın yav :D Hiç böyle düşünmemiştim ama şimdi böyle düşününce benim de aklıma Otomatik Portakal'daki süt partileri geldi :D 

    @RitmFarbRacourci Hocam, Yelek veya ceketlerde astarsız olan yok, astar olmazsa olmaz çünkü, ceplik astarı, derinin arka yüzeyini, dikişlerini vs maskelemek lazım. Aksi halde fazla soft, edebik yönden ele alırsak da fazla hippivari olur. Modeller ile istediğin şekilde oynayabilirsin hocam, yeter ki iyi bir usta olsun. Yaka takar, extra cep yapar, baskı yapar.. Fakat nubuk veya süet olayı biraz tehlikelidir. Yağmur yağar leke yapar, kız gelir omzuna yatar föndötön bulaşır leke yapar, çay damlar leke yapar, yapar da yapar. Titiz kullanmak gerekir ki, atalarımızın dediği gibi sakındığın göze çöp batar. Bak orada bir koyu yeşil ceket var, kaç sene oldu 10 kere ancak giyebilmişimdir; korkuyorum. :D Cep olayına ekleme olması açısından, şu bol metalli yelek ve onun sadesi olanın iç astarında komple sırt ve yan kısımların içinde gizli cep var.

    Ekleme: Tüylü bir yüzey ancak kürkte olur. Kürkün de dışı tüylü olursa sana gelmez, maskülen olmaz, kadınsı durur. Erkek için kürk yaparken derinin dışını zımparalarsın, az zımparalarsan nubuk olur, çok zımparalarsan süet olur ve tüyler içinde kalır ki, seni güzelce ısıtır, pofuduk pofuduk olur. Kürk güzel şeydir ama hayvan haklarına düşkün arkadaşlarınızla kavga sebebiniz de olabilir. :D

    @Ephesus Hocam ben de deri ceket giyip elde puro gezerken çok iç çektim; ulan bir motorumuz yok, diye ama olmayınca olmuyor. Bir de evlenince artık aşılması mümkün olmayan bir uçurum oluştu o tarz ile aramızda. :) Teşekkür ederim düşüncen için.

    @yunusdogan Şu şantiye bitsin de kendime geleyim, halime bak; 2 senedir puro içmiyorum, deri ceketleri satmaya kalkıyorum. Kendime gelmem lazım Yunus. :)

    @italyan Hocam İstanbul/Zeytinburnu en güzel adres-ti; şu an durum nedir bilemiyorum. 2 senedir İzmir'deyim. Bu ceketleri yaptırdığım Route66 vardı, onlar da Rusya'ya gitti sanırım. 

    @DJ_Alper Dimi :))

    @hypnot1c Ben bu konuyu açtığımı unutmuşum yav :D Hatırlattığın için sevindim, hatırlamana da şaşırdım açıkçası. Çok yaşa emi. :)

    @sezeruludag
    @soldat
    @Moustafa
    @twilight_flame

    Beyler şimdi şöyle yapalım; görüyorum ki, aramızda deri ceket (bu tarzda) veya yelek edinmek isteyenler var. Ben bu konu ile ilgili nerede, hangi modeller, kaç paradır, bir araştırayım ve bir konu başlığı altında size yardımcı olmaya çalışayım. Benim böyle bir kötü huyum var, ayran gönüllüyüm maalesef. Deri ceketleri satmaktan vazgeçtim ancak, heveslenip almak isteyen arkadaşlara yardımcı olacağım, yol göstereceğim.

    Selametle. :)


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2014
    Erkek

    Çok zevklisin kardeş çok beğendim gerçekten. 

Toplam Hit: 4209 Toplam Mesaj: 29
route66 yelek deri ceket