Telefon Alacağım Karar Veremedim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    OkudukdaNeOldu bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    OkudukdaNeOldu bunu yazdı

    Telefonla 1 saat meşgul olunca gözlerde yanma, yaşarma olduğundan dolayı ekran çözünürlüğü yuksek bir cihaz lazım. Ve fiyatı da düşük. Lg ler var ama onda da aşırı ve çabuk ısınma sorunu var diyorlar. Kullandığı cihazdan memnun olanlar bilgilendirirseler Allah razi olsun 

    Hem ekran kaliteli olacak, hemde ucuz. İkisi bi arada olmuyor işte. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

    Hocam sanırım siz telefonlardan anlıyorsunuz. Fiyatı bir kenara bıraksak (1500 civarı aklımdan geçen size gore ucuz :) ) ekran kalitesi açısından hangi cihazı önerir siniz? 

    Bi de mesela lg 1280*720 ile samsung 1280*720 ayni mi

    Şimdiden Teşekkürler 

    Samsung A serisine bakabilirsin. Samsung'un ekran paneli Amoled olduğu için parlaklığı ve renkleri abartılıdır.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2003
    Erkek

    LG G4 kullanıcısıyım. Kamerası ve ekranı kaliteli ama çok ısınıyor. Bir önceki telefonum 9 ay kullandıktan sonra işlemci lehimleri sıcaktan eridiği için (bütün lg g4 aynı kronik sorun) garantiye yolladım. 2 ay sinir krizi yaşamak ve ilgisiz müşteri hizmetleriyle uğraşmadan sonra sıfır telefona kavuştum ama sana tavsiye etmiyorum bulaşma derim. İphone kullanmadım kullanmam da sebebi malum özgürlükten yanayım. Samsung note 4 kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar hat kesilmesi problemini ilk kez burada okudum. Ama lg g4 almamış olsaydım kesinlikle note 4 alırdım. 


    Syntax error..
Toplam Hit: 2256 Toplam Mesaj: 22
telefon tavsiye