folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Yurtdisi Tabanli Site İcin Webmaster Araniyor



Yurtdisi Tabanli Site İcin Webmaster Araniyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek

    merhaba arkadaslar

    Avustralyada bir kac yatirimciyla birlikte fitness ve beslenme uzerine web sitesi kuruyoruz. aslinda web sitesi hazir ve kurulu ve su an dokumanlar ekleniyor. Olay su personal trainerlar ve beslenme uzmanlariyla anlastik ve bu konuda danismaninlik vericez. Bir kac daha proje var tabi. 

    Ozlellikle web  sitesinde uyelik sistemi kurulacak ve her uyeye ait progress izleme sistemi kurmayi dusunuyoruz. Bu konularda bize teknik destek sagliyacak tecrubeli arkadaslar ariyoruz. Ozellikle ben cok tecrubeli ve heyecanini kaybetmis kisilerden daha cok, universitede IT ve programcilik okuyan ya da yeni mezun olmus arkdaslarla calismaktan yanayim. Once is casual olarak calisalacak, eger gercekten arkdasla anlasirsak ucret ve karsilikli memnuniyet bakimindan,  kontrat yapilacak daha sonra ki isler icin.

    Ozellikle dil konusunda sikintisi olan arkadaslar cekingen hissetmesin ve ben ceviride yardimci olucam herhangi bir sistem icin. 

    Su an girisimciler arasinda iki avustralyali ve 1 de turk var. Ozellikle guven konusunda problem yasayan arkadaslar icin soyluyorum girisimcilerden bir tanesi abim Okan cabalar( su siralar yalan dunya da) oyunculuk yapiyor. Daha sonra bu isin turkiye ayagi olucak ozlellkle cv si icin experience arayan genc arakadaslar icin iyi bir firsat olabilir.

    Site konusunda bana ozel mesaj atarsaniz sevinirim. Ozellile cv, resume ve portfolio olursa cok daha makbule gecer genel degerlendirme acisindan.

     

    Tesekkurler,

     

    Korhan Cabalar


    https://www.fitnessaktif.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2009
    Erkek

    hayırlı olsun güzel iş fırsatı


    Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    //Konu dışı Okan Çabalar iyi oyuncu :)

Toplam Hit: 747 Toplam Mesaj: 3