" Van Münit "

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------
    AciyaGulmek bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:
    ingilizce bilse bile, orda Türkçe konuşmalıydı zaten.gayet güzel oldu.

evt Bence Perezde Türkçe Öğrenmeli :) Ya Hoca Şakamısın Yaw Böyle Toplantılara Gittigin Zaman Anlaşılabilmen İçin Yani Bi Şarkı Yarışmasından Veyahut Kültürümüzü Yansıtacak Her Hangi Bi Atraksiyondan Bahsetmiyorum Böyle Devlet Meselelerin Görüşüldüğü Yerlerde Kendi İfade Edebilecek Kadar İngilizce Şart Bilmiyorsan Bilen Gidecek (ali Babacan Mesela ) 

saçmalama bi zahmet.perez türkçe öğrensin diyen olmadı.aklın sıra espri mi yaptın ?.dünya kamuoyu önünde başka bir lidere gider koyuyorsun.ingilizce yaparsan ne anlamı kaldı ? güçlü bir etki veremezsin.

ayrıca diğer arkadaşlar için yazıyorum.dünya tercümanlar birliğiydi yanılmıyorsam.açıklama yayınladılar.tercümede en ufak saptırma yok.ne dediyse o ! ayrıca saptırma olsa kaç yazar.eninde sonunda bir Allahın kulu çıkıp doğrusunu tercüme etmeyecek mi ? illa çamur atılacak ya.takdir edilmesi gereken noktalarda bile bir yol bulunuyor ve o çamur aynen atılıyor.

aynn hacı bişey bulup hemen yapıştırıyolar. alışmışlar çünkü camur atmaya.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    beyler birbirinize laf sokmaktansa varsa somut bilgileriniz söyleyin.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    valla arkadaşlar tayyipin yaptığı hoşuma gitti tabiki ilk başta. Akpyi sevmem ama orada Türkiye Cumhuriyeti adına hareketi güzeldi ancak ne kerametse en fazla 30 dk içinde çark etti benim tavrım israile değil dedi. Buraya geldi milletin önünde bi ton artislik yaptı ancak daha sonraki bütün açıklamaları tavrının moderatöre olduğunu söyledi. Bilmiyorum artık neden moderatöre çeviriyor konuyu. İkinci olarak babasının hayrına orada tavır koymadı heralde önümüzdeki yerel seçimler nedeniyle tavır yaptı. Ancak bazı sazan arkadaşlar ve yalakalar tayyipi peygamber ilan etmeye çalışıyor sanırım. Tayyip o tavırları boşa yapmadı. Milleti boşa dilenecek kadar fakirleştirip kömür dağıtmıyor. Neymiş sosyal devlet anlayışıymış. Sosyalini yiyim sen millete iş versene sosyal devlet olarak önce bi. Eğer o kadar delikanlıysa tavrına devam etseydi. Delikanlılığı birtek filistinliler için mi çalışıyor? Bizim askerlerin kafasına çuval geçirdiğinde delikanlılığı yoktu sessiz sedasız duruyor böyle yanlış anlaşılmalar olabilir diyordu. Eğer elaleme tavır göstereceksen kendi ülken için sesin çıksın önce. Hamdolsun kriz teğet geçti. Heralde teğet geçer bende tayyip kadar maaş alsam benide teğet geçerdi ne var sanki bunda. Millet 2 kuruşluk ekmek için donuna kadar terleyerek çalışsın. Devlete vergisini ödesin tayyipte seçim için senin benim paramla sağa sola kömür dağıtsın güzel iş valla. Milleti düdüklesin düdükleyebildiği kadar tayyipin yalakalarıda hala utanmadan buraya gelip laf söyleyebilsin. Şu bizi teğet geçen kriz döneminde Türkiye üretiminin %50 azaldığını söylemesin halka. Binlerce kişinin işsiz kaldığını söylemesin gitsin ancak artislik yapıp kömür dağıtsın. Hala illaki tayyip diyenlerin tayyipten bir çıkarı olduğunu düşünüyorum yoksa bir insan çevresini görüpte at gözlükleri varmış gibi illa tayyip demez heralde.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    AciyaGulmek bunu yazdı:

1.Benimle Düzgün Konuş  2.Senin Gibi bir Akp militanına Tayyipin Her Yaptıgı Hoş Gelir Zaten Konuya Mesaj Atan Arkadaşlarda Boşına Yormasın Kendini .Bu Konuya Son Msjım Bana Cevap Filan Atma .. 

hoca şakamısın sen diye giriş yapan adama hakettiği türden cevap veririm.
    senin gözünde akp militanı olup olmamam zerre kadar umrumda değildir.
    işin sonunda bi şekilde altta kalırım korkusuyla ''cevap atma'' diyip uzak diyarlara yol alanları çok iyi bilirim.

alman gerekenleri al bu cümlelerimden.şunuda bil.ben cevap atarım : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

bu konu cerayan ettiği sırada tahribat ne yazıkki kapalıydı , geç kalmış bir tartışma olarak kabul ediyorum , tayyip militanları ve dinsiz münafıklar(!) arasında zevkli bir kapışma diliyorum herkese - yanlız belden aşşağı vurmayalım ...

bizim tayyip ancak çıkıp orda bağırır çağırır , dünya lideri oldu ya daha dil bilmeden. çıkıp yiyorsa bi tane israil anlaşmasını iptal et diyecemde hz tayyip in şanına laf etmek gibi olur haşaa başımızdan eksik etmesin , hem daha büyücek abisi halife olcak ... 

Erbakanı eleştiren sizler Tayyip cesurca bişi yaptğında gene eleştiriyorsunuz. Adam ağzıyla kuş tutsa cani dersiniz. Hem diyorlar İSrail gibi bir güce karşı prestijimiz dostluğumuz zedelendi hem de bazıları gene yiyosa devletlerini başlarına yıksın tarzı laflar ediyor.

Doğan yayın grubu ertesi gün katliam yaptı nerdeyse. Tvlerde ghazetelerde tayyipe demedikleri kalmadı. Gerçi geçen doğandan bir yazar erkekçe çıkıp takdir etti helal olsun.

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Süpermiş öldük gülerken.. xD

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek
    bU tayyibide ab ye girene kadar banlamali millet kasini dinlesin millet resmen ta**ak geciyor...

Chicagoan TRTC34
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

TRTC34 bunu yazdı:
    bU tayyibide ab ye girene kadar banlamali millet kasini dinlesin millet resmen ta**ak geciyor...

tayyip amcanın banı çabuk açılır 2 van minute da dedimi ab ye girdik

yalnız ab de kızdırırlarsa daha girmem ab ye deyebilir :=) 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:

Evet öyle de kardeş bu araplar da emperyalist uşaklığında bir numaralar. İngiliz uşaklığına sığınıp türkleri vurdular zamanında.. Kendi toparklarını yahudilere satanlar da kendileridir ..  El Fetihe   karşı HAMASı kurduran ve destekleyen de israildir. KIbrıs politikalrında türkiyeyi kıbrısta işgalci niteleyen de ne büyük  talihsizliktir ki Rahmetli yaser arafttır... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:

TRTC34 bunu yazdı:

tayyip amcanın banı çabuk açılır 2 van minute da dedimi ab ye girdik

yalnız ab de kızdırırlarsa daha girmem ab ye deyebilir :=) 

----------------------------
    Katılıyorum hacı :l

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 7941 Toplam Mesaj: 42