10 Numara Yöntem Ama Nasıl?
-
Siteme girdiğimde (özel mesaj) kullanıcı adı ve şifre isteyen birşey çıktı önüme. Nerden çıkıyor diye araştırmama rağmen bulamamıştım, adamın imzasında yok. ismindede bişi yok derken..
renenin notu : Tahribata eklediğiniz resimleri imagehack.us a uplaod ediniz... 3 gün sonra silineck serverlara koyuyorsunuz resimleri, sonra konu rezil oluyor...
Kullandığı smileyden çıktı şaştım kaldım, nasıl aklına gelmiş böyle bişi yapmak
renenin notu : Tahribata eklediğiniz resimleri imagehack.us a uplaod ediniz... 3 gün sonra silineck serverlara koyuyorsunuz resimleri, sonra konu rezil oluyor...
bütün olay http://immobilien-markt-deutschland.star77.org/smile/smile.php adresinde bitiyor image olarak ekliyor şifre isteme ekranı geliyor orayada kek gibi şifre girince bir yere kayıt ediyor.
önemli olan bunu nasıl yaptığı elinde bu olay ile ilgili kaynak kodları olan,nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar bu konu altına yazsınlar yada bana özel mesaj ile ulaşsınlar. Çok güzel yöntem gerçekten bir site var ayar olduğum adminin şifresini çalmam gerekiyor.
-
Çok Eski Bir Yöntem :)
-
gönder o zaman kaynak kodları, nasıl yapıldığını madem biliyon ?
-
firefox yemiyo bunu zararlı site olarak görüyo :)
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
ekranda gördüğün gibi bende firefox kullanıyorum, bana öyle bir uyarı vermedi hocam. -
gokhan_ssl bunu yazdı:
gönder o zaman kaynak kodları, nasıl yapıldığını madem biliyon yapmayı?
Evt Eski Bir Yöntem Daha Değişik Çeşitleride Vardı.Yapıyorum Demedim Hack Yapmayalı 1 Sene Oluyor ama Senin İçin Bulurum -
AciyaGulmek bunu yazdı:
gokhan_ssl bunu yazdı:
gönder o zaman kaynak kodları, nasıl yapıldığını madem biliyon yapmayı?
Evt Eski Bir Yöntem Daha Değişik Çeşitleride Vardı.Yapıyorum Demedim Hack Yapmayalı 1 Sene Oluyor ama Senin İçin Bulurum
bulursan bana adresi özel mesaj ile veya konu altına yazarsan diğer akadaşlarda faydalanır. -
of of of nasıl yapıldığını öğrenmek lazım...
-
WAY AQ :O
-
gokhan_ssl bunu yazdı:
Quetzalcoatl bunu yazdı:
ekranda gördüğün gibi bende firefox kullanıyorum, bana öyle bir uyarı vermedi hocam.
-
@ Quetzalcoatl
Ama Vbulletin sistemde özel mesaj yolu ile gelince ekranda uyarı çıkmıyor, adrese direk girince çıkıyor.