folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 10 Saniyede Hayatı Karardı

10 Saniyede Hayatı Karardı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Başlığı görünce herkez bir insan sandı değil mi ? Bu sefer değil ama. Az önce sahibinden.com da gezerken gördüm ve çok üzüldüm :( imkanım olsa hemen sahiplenirdim bu köpeği..

Hayvanlarında bir canı var..Lütfen hepimiz biraz daha dikkatli olalım biraz daha hassas davranalım..

Saygılar...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.sahibinden.com/ilan/pets-livestock-pets-dogs-hybrid-daglar-gibi-bir-kopektim-10-saniyede-hayatim-sonene-kadar-32965048/detay/

Ben dağlar gibi bir köpektim…. Özgürce yaşardım Ankara sokaklarinda ne zamandır… Ta ki, içinizden biri 10 saniyede benim hayatımı söndürene kadar… Bundan 4 gün önce bana arabasıyla çarpıp kaçana kadar. Omuriliğimi ortadan ikiye ayırıp, beni felçli bırakana kadar. Onun bana çarpıp kaçması taş çatlasa 10 saniyesini aldı. En fazla arabasının tamponunda,tam bana çarptığı yerde ufak bir iz bırakmışımdır. Onu da tamir ederler hemen...Tamirciye gittiğin zaman o ize iyi bak olur mu - o benim sönen hayatımdan kalan son iz. Peki ya senin bende bıraktığın iz ne olacak? Ben bir ömür boyu onun bedelini ödeyeceğim.Şimdi yürüyemiyorum, sürünebiliyorum sadece. Tuvaletimi tutamıyorum, acı çekiyorum,bana ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bir süre önce uzman bir veteriner tarafından muayene edildim. Dedi ki, kazadan sonraki kritik 24 saat içerisinde ameliyat edilebilseymişim belki şansım olabilirmiş. Yani bana çarpan o canavar beni yolun kenarında bırakmak yerine, alıp bir veterinere götürseymiş şansım olabilirmiş.Ama ben ancak kazadan 4 gün sonra uzmana götürülebildim. Bu süre içinde omuriliğimde sağlam kalan sinirlerim de bir bir ölmeye başlamış. Durum böyle olunca, benim UYUTULMAM gerektiğini söylediler. Zaten sahipsiz bir köpek olduğum için kimsenin benimle uğraşmayacağını da eklediler dip not olarak. Benim hayatım bir dip not mıu? Elbette değil. Ve benimle ilgilenen hayvanseverler uyutulmamı kabul etmediler. Çünkü onlar benim gözlerimin içine baktılar, ve yaşamak istediğimi gördüler… Ve sonuna kadar benim için mücadele etmeye karar verdiler. Nefes alıyorsak umut vardır öyle değil mi? 2 değişik uzman tarafından daha muayene edildim, belki bir umut vardır diye... Ama onlar da aynı şeyi söylediler. Hiç düzelme şansım yok. Bundan sonraki hayatımı, arka ayaklarım felçli olarak yaşayacağım. Çok özel bir şekilde bakılmam gerekiyor bu saatten sonra. Ben 10 saniyede söndürülen hayatımın bir ucundan tutup, yeniden başlamak istiyorum. Bu mücadelede bana yardım eder misiniz? Adım Melek. 2-3 yaşlarındayım. Yeni bir hayat kurmak için size ihtiyacım var. Benim meleğim olur musunuz?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vogue
    Vogue's avatar
    Erkek

Meleğim bir köpeğim var zaten dağ gibi maşallah :) husky 2.ci bir köpeği beslicek ne yerim var ne vaktim :( şahsen üzüldüm

Dünya kerhanesinde bakire değilsin tecavüz edenler var gözlerimde sağnak yağışlar kalbim krizin bekçisi olmuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

benimde bi dobermanım vardı.. yavru kuyruğunu kestirdik.. siktiğimin evladı ilk kez kuyruk kesiyormuş.. benim köpek kobay oldu :/ o veteriner aklıma geldikçe çakıyorum sürekli.. enfeksiyon kaptı sanırım.. ondan öldü.. hala sinir oluyorum.. aklıma geldikçe üzülüyorum... :((

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

böyle hayvansever kardeslerımızı tbt de gormek guzel gercekten...Az once mılelt balıgı gunlerce ac bırakıp elektrık şoku verıyordu sımdı ıse bır kazadan kurtulan kopek ıcın yardım ıstenıyor....

Melegım umarım bırı sana sahıp cıkar,ne dıyelım sonucta o  da can taşıyor sende...

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pars51
    pars51's avatar
    Erkek

valla kuş besliyorum ona bile bakacak vakti zor buluyorum iş hayatı yüzünden ama bir köpek mi hayvandır yoksa ona çarpıp kaçan mı onu işte düşünmek lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------

benimde bi dobermanım vardı.. yavru kuyruğunu kestirdik.. siktiğimin evladı ilk kez kuyruk kesiyormuş.. benim köpek kobay oldu :/ o veteriner aklıma geldikçe çakıyorum sürekli.. enfeksiyon kaptı sanırım.. ondan öldü.. hala sinir oluyorum.. aklıma geldikçe üzülüyorum... :((

şuç biradada sende Allah öyle yaratmış o köpeği sende kuyruğunu kestiriyon yaptığın doğru değilmiş bence

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Kedim olmasa alırdım... Gerçekten özel bir bakım gerektiriyor..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    Aristoteles bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:

şuç biradada sende Allah öyle yaratmış o köpeği sende kuyruğunu kestiriyon yaptığın doğru değilmiş bence

aynen hocam. kuyruk kestirmek yasak zaten.http://www.uzmantv.com/dobermanlarin-kulaklari-ve-kuyruklari-neden-kesilir

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

" Herkesi mutlaka  dinle ,Çünkü herkesin bir hikayesi vardır  " demiş sanırım Konfüçyus 'tu. Köpeğin açısından gerçek ne kadar acı yaşama hakkı elinden almış ah biz insanlar!!!

Ciddi ciddi düşündüm bir kedim olmasına ve bakacak durumum olmamasına rağmen ama asıl sorun istediği bakım malesef  bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum en azından vakitsel olarak , umarım bakacak birini bulabilir ama oldukçada zor görünüyor.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bir köpek için bence çok fazla edebiyat parçalamış yazıyı yazan.Köpeğe vurup kaçan dürzüyüde ayrı saygıyla anıyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

Bir köpek için bence çok fazla edebiyat parçalanmış yazıyı yazan.

Cümlen devrik bir kere edebiyattan hiç bahsetme..

Ayrıca az bile yapmış adam.. Bence tabi..

Toplam Hit: 3168 Toplam Mesaj: 17