folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 18 Nisan Ehliyet Sınavı Yardım

18 Nisan Ehliyet Sınavı Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

18 nisan ehliyt sınavı yaklaşıyo...

geçmiş sınavların soruları elinde olan paylaşabilirmi

bide tavsiyeleriniz neler?

ilk defa giriyorumda :)

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

GEÇMİŞ YILLARIN SINAV SORULARI

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

ohh saol hocam bide tavsiyeeleriniz neler?

bu sınavı kazanmam lazım :)

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    kasmana gerek yok.son gece yarm saat bi saat bak tammdr.kitaplarda oluodu çıkmış sorular.zaten seviye ilkokl mezununa göre ayarlanıo.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    sakın oturupta kitaba çalışma, sadece test çöz yeter. zaten ilk yardım hariç diğer konular çok basit. bol bol geçmiş snavların sorularnı çöz senin işini qörecektir.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hoca sana verilen kitaptaki sorulara bak motordan bilgin yoksa hangi parça  ne işe yarar onu öğren kalan kısımları güle oynaya yaparsın çok kolay sorular dert etmene gerek yok.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    13 şubattaki sınav için ben tkursa gitmedim çok berbattı toplamda 20 dk gitmişimdir herneyse :) dedim eğitim seti indirir çalışırım öyle geldim geçtim son hafta çalışırım dedim oda geldi geçti son gece çalışırım dedim vurdum kafayı yattım ertesi sabah hasta hasta sınava girdim geçtim sende geçersin fazla kasma ;)

!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Hocam geçen senenin sınav sorularından kendi kendime bi test yapmıştım motor hakkında bilgim olmamasına rağmen sınavın tüm bölümlerinden geçer not almıştım.Rahatlıkla geçersin yani. Kalp nerdedir gibi sorular vardı :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    ben geçtiğimiz sınava girdim gayet basit son gece çalışıp kazandım çok şükür e sınıfını. ilkyardım ve trafik kolay ama benim gibi teknik bilgin yoksa motor zor gerçi en zor dedigim motordan en yüksek puanı aldım orası ayrı

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Selam müridler.

Bende birşey sormak istiyorum. Haziran'ın 24'ünde 18 doluyor. Haliyle ehliyet sınavlarına giricem. Ancak son kayıtlar Haziranın 13'ünde sanırım. Benim günlerim yetmiyor.

Temmuzun 7'sinde sınav varmış. Şimdi ben temmuz 7 sınavlarına girebilir miyim ?

Giremezsem 2 ay bekliyorum. 25 Ağustosta bir sonraki sınavlar olucakmış :\. Benim temmuzda ehliyeti kesin almam gerekiyor. Yoksa öteki türlü biraz zor olucak:\

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek
    Benimde Çevre Bilgisi Kaldı Hocam Kaldım Çevreden İnşallah sende bende diğer müridlerde kazanır :)
Toplam Hit: 6000 Toplam Mesaj: 27