2007 Cebit Buluşması
-
inşallah bizde size katılabılırız :D
-
mwhahaha kan cekmesi kesin var. bozcan la geldik cebite karnımızda nası ac oturduk merdivenlerde biseyler kemiriyoruz bi yandanda kapıya bakıoz tanıdık biri girerse diye sora elinde cantayla biri girdi ben dedim bozcana kesin bu compü sora iceri girince gordukki harbiden compüymus :) ne resmini ne bişiyini gormustum daha once kan cekio işte =)
-
hahaha o göbek atma neydi hoca ya biz fistan(dantilus) 'la geçen cumartesi yaptık onu resmi tarikat dansı yapalım koşup koşup içeri dalıp çıkan dansı diom bu arada antinin yaptıı :)
-
inşallah gelebilirim ama ekimdeyse zor beraber rakı olayına girmek güzel olurdu tarikatça fuarın içinde türkcellin kuklasıyla beraber içerdik geçen sene adama iyi karambol yaptıydınız...
-
isteyen gelebilir,zaten 1-2 sıfat dışında kimin kim olduğu belli bile değil.Yani önceden tanışanlar hariç.Kimseye çömez admin mumelsi yapılmıyor.
Tarikata hizmet kutsaldır.
Çıkışta HolyOne herkese yemek ısmarlicakmış. -
Antikky o zaman holy nin simdiden banka hesaplarini bosaltmaya baslamasi gerek
karinca ordusu gibiydik gecen cebit de. en son hatirladigim telekom standinda bir iki murid kalem ve not defteri aldi sonra dondu:
"arkadaslar telekomda hediye var somuruuuun" dedi
o telekomun koca standi tahribat muridlerinden dolayi gozukmuyordu standaki kizin korkusu yuzunden belli oluyordu.
birde futbolcu tanju vardi biri gitti abi fotograf cekinebilirmiyiz dedi
tanju abi hayatinin hatasini o anda yapmisti "tahribaaaat tanju abi ile resim cekinelim" dedi
50 kisi birden etrafini sarmisti. resim sonrasinda gordugum manzara
tanju abi icin getirilen yiyecekler gitmis yerinde bos devrilmis sandalyeler, bosalmis yiyecek tabaklari ve sasirmis bir tanju abi ifadesi vardi.
Not: kimse izinsiz yiyecek almadigina sahidim. tanju abi alabilirmiyiz diyene mecburen buyur diyebilmisti. -
Holy hocam bankadan kredi çekti,sırf bu iş için ne diorsun sen.
-
Abi daha fotograf cekilmeden Tanjunun onundeki borek tabagini MCyargic eline almis bizim muridlere ikram ediyordu :)
-
Compu resim varda o makineyi verdigimiz malak azer bulbul gibi titregin tekiydi butun resimle bulanik
-
sorci bana tişört bul'''!!!!
Toplam Hit: 11567 Toplam Mesaj: 127