2014 Sıgara Zammı
-
müridin biri sıgara hakkında konu açmış ordan aklıma geldi konu açmak
Bugün muratti aldım 8 lira olmuş 50 kuruş zam gelmiş ama bazı sıgaralara da 1 lira geldi diyorlar şu anda güncel sıgara fiyatlarının listesi olan varmı?
-
anlaşıldı elektronik çekecez bundan sonra
-
en ucuzu 6lira olucak diye duydum ama henüz fiyatı artmış bir sigaraya denk gelmedim..
-
bir zamanlar sigara içerken, bu tip başlıklara gelip kıl kıl bırakın olm işte cebinize zarar diyen uyuzlar vardı şimdi hak veriyorum onlara :)) Şimdi de o kıllığı ben yapıcam inşallah sizde bir gün bırakabilirseniz anlarsınız aslında bunun kıllık olmadığını; Bırakın olm hem cebinize hem sağlığınıza zarar :)
-
-
Nikoteen bunu yazdı
bir zamanlar sigara içerken, bu tip başlıklara gelip kıl kıl bırakın olm işte cebinize zarar diyen uyuzlar vardı şimdi hak veriyorum onlara :)) Şimdi de o kıllığı ben yapıcam inşallah sizde bir gün bırakabilirseniz anlarsınız aslında bunun kıllık olmadığını; Bırakın olm hem cebinize hem sağlığınıza zarar :)
Nick-entry tezatlığı
-
Sigara içmeyip sigara fabrikasında çalışmak.
Sonra sigara içenlerin halini görüp eğlenmek.
-
Ben bu yönetimin anasını sikeyim orospu çocukları zengine kepçeyle fakire kaşıkla. Askeri ücrete zama bak gelen diğer zamlara bak. İş desen iş yok memlekette bu zamana kadar devlettir dedik doğru yapar dedik ayakta sikiyorlar milleti. Bundan sonra bende sizi sikmek için uğraşmazsam adam değilim. Yeter lan illahlah ettik be.
-
-
parliament aldım bende akşam üzeri 10 lira olmuş.
50 kuruş sanırım hepsine zam.
-
monte carlo,pall mall fiyat değişmemiş 6tl