3 Gündür Başım Ağrıyor
-
3 gündür midem bulanıyor ve başım ağrıyor doktora gittim iğne yaptı ilaç verdi geçti ama biraz ağrıyor başım ilaçları kullanıyorum ama yine aynı bulantı var 3 gündür iştahım yok... nasıl geçer acaba
-
3 gün bence uzun bi süre sen adam gibi bi dahiliciye git.o seni yönlendirsin.
-
Hocam nasıl gecer bilmıyorum ama muhtemelen hava değişiminden kaynaklanıyor ...
Bende 1 haftadır o sekıldeyım sabahtan berı 2 defa agrı kesıcı ıctım hala başım çatlıyor :( -
Benimde genelde hep ağrır.Sinüzitte var.
-
ulan en son bir mürid böyle bir başlık açmıştı ve herif beyin kanamasından nalları dikmişti. ne olur ne olmaz bi acile git istersen hocam.
-
kulak taşların oynamış olabilir,
beyin zarının altında kanama meydana gelmiş olabilir,
tümör gelişimi olabilir,
kulak sıvın azalmış olabilir.
bunlar riskli olanlar sen adam gibi doktora görün de sonra agd olma.
-
flybatwin bunu yazdı
3 gündür midem bulanıyor ve başım ağrıyor doktora gittim iğne yaptı ilaç verdi geçti ama biraz ağrıyor başım ilaçları kullanıyorum ama yine aynı bulantı var 3 gündür iştahım yok... nasıl geçer acaba
bendede var 1 haftadır yoğun pc bakmaktan kaynaklanıyor birde şuda olabilir burun konkaları tıkalıysa ve grip olduysan sümük sinüslerde birikir ve baş ağrısı yapar
-
geçöiş olsun.
sen belirtileri söyleyğince teşhis ne idi önemli olan o.
teşhis koymadan ilaç yapıştıran doktorlara sinir oluyorum. inatla ne teşhis koydunuz diye sorarım hep.
eğer bir yerinizde ağrı varsa ve ağrı hiç azalmadan çoğalmadan stabil diyorlar aynı düzen gidiyorsa o zaman iş ciddi dir.
ama sen bu arada ilaç kullanmışsan doktorunda yanılma payı var. ona suç atamayız.
bu yüzden bu tip durumlarda ilaç kullanılmadan doktora gidilir. doktora gittim diyorsun eğer gittiğin acilse onu sayma onun sorumluluğunda değildir.
o adı üstünde anlık müdahele eder dahiliye en iyisidir.
beyin geçiren kişilerin bağımsız 7-8 kelimeyi ard arda sayamadıklarını duymuştum. istersen bir dene tam teşhis değil tabi.
yakın zamanlarda mantar balık gibi şüpheli bir gıda tükettiysen söyleyebilirsin.
-
hoca doktor bence yanlış teşhis koymuş olabilir. Sen bir daha git böyle uzun süren ağrılarda vakit kaybetmeyceksin gheçmiş olsun kardeş.
-
Cep telefonunu yatarken hatta bir kaç gün kendinden uzak tut.
-
Hocam sinüzit olan bir arkadaşım var evden çıkmıyor başım ağrıyor diye, sonbaharda hep böyle oluyo diyor ama tabi doktorada git de endişelenme diye diyorum.Onunda böyle günlerce sürüyo