folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3 Gündür Başım Ağrıyor

3 Gündür Başım Ağrıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

3 gündür midem bulanıyor ve başım ağrıyor  doktora gittim iğne yaptı ilaç verdi geçti ama biraz ağrıyor başım  ilaçları kullanıyorum ama yine  aynı bulantı var 3 gündür iştahım yok... nasıl geçer acaba

www.gramaltinnekadar.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

3 gün bence uzun bi süre sen adam gibi bi dahiliciye git.o seni yönlendirsin.

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam nasıl gecer bilmıyorum ama muhtemelen hava değişiminden kaynaklanıyor ...

Bende 1 haftadır o sekıldeyım sabahtan berı 2 defa agrı kesıcı ıctım hala başım çatlıyor :(

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Benimde genelde hep ağrır.Sinüzitte var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

ulan en son bir mürid böyle bir başlık açmıştı ve herif beyin kanamasından nalları dikmişti. ne olur ne olmaz bi acile git istersen hocam.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

kulak taşların oynamış olabilir,

beyin zarının altında kanama meydana gelmiş olabilir,

tümör gelişimi olabilir,

kulak sıvın azalmış olabilir.

bunlar riskli olanlar sen adam gibi doktora görün de sonra agd olma.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı

3 gündür midem bulanıyor ve başım ağrıyor  doktora gittim iğne yaptı ilaç verdi geçti ama biraz ağrıyor başım  ilaçları kullanıyorum ama yine  aynı bulantı var 3 gündür iştahım yok... nasıl geçer acaba

bendede var 1 haftadır yoğun pc bakmaktan kaynaklanıyor birde şuda olabilir burun konkaları tıkalıysa ve grip olduysan sümük sinüslerde birikir ve baş ağrısı yapar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

geçöiş olsun.

sen belirtileri söyleyğince teşhis ne idi önemli olan o.

teşhis koymadan ilaç yapıştıran doktorlara sinir oluyorum. inatla ne teşhis koydunuz diye sorarım hep.

eğer bir yerinizde ağrı varsa ve ağrı hiç azalmadan çoğalmadan stabil diyorlar aynı düzen gidiyorsa o zaman iş ciddi dir.

ama sen bu arada ilaç kullanmışsan doktorunda yanılma payı var. ona suç atamayız. 

bu yüzden bu tip durumlarda ilaç kullanılmadan doktora gidilir. doktora gittim diyorsun eğer gittiğin acilse onu sayma onun sorumluluğunda değildir.

o adı üstünde anlık müdahele eder dahiliye en iyisidir.

beyin geçiren kişilerin bağımsız 7-8 kelimeyi ard arda sayamadıklarını duymuştum. istersen bir dene tam teşhis değil tabi.

yakın zamanlarda mantar balık gibi şüpheli bir gıda tükettiysen söyleyebilirsin.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hoca doktor bence yanlış teşhis koymuş olabilir. Sen bir daha git böyle uzun süren ağrılarda vakit kaybetmeyceksin gheçmiş olsun kardeş.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Cep telefonunu yatarken hatta bir kaç gün kendinden uzak tut.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Hocam sinüzit olan bir arkadaşım var evden çıkmıyor başım ağrıyor diye, sonbaharda hep böyle oluyo diyor ama tabi doktorada git de endişelenme diye diyorum.Onunda böyle günlerce sürüyo

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 2157 Toplam Mesaj: 15