32 Öğrenci Öldü
-
arkadaşlar izmirden kapadokyaya kaza olmuş ve tam 32 öğrenci öldü haber kanalları ölen öğrencilerin haberi es geçti bna kaygısız kalmamalı
öğrencilerin aileleri feryat içinde iken neden es geçti haber kanalları....
inş daha fazla ölü sayısı çıkmaz
-
abi çok fena evet 35 ayrıca 2 si daha hayatını kaybetmiş.. kaza da yaralanan 25 kişi varmış.
-
Evet çok kötü bir haber :S Otobüs şöförününde dikkatli olması gerekirdi.Kamyon resmen biçmiş otobüsü.Ölenlere Allah rahmet eylesin.

-
evet arkadaşlar bende çok üzüldüm. detaylar aşağıdaki link te
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=A010D340&date=14Nisan2007
-
hangi okulun acaba bide öğrencilerin kimlikleri kim acaba ya merak ettim aq
-
vallahi radyoda duydum çok kötü ya allah rahmet eylesin ne diyelim.Birileri belki bu işten utanır...100 kişiyi bir otobuse bindirenler mi dersiniz salak salak yerlerde sollamaya girenler mi.
İşte eğitimsizliğin sonucu budur cahilliğin sonucu budur.18 yaşına gel hiç bir şok bilme sonra otur 3 ayda araba öğren başlıyayım böyle işe.Başka devletlerde 6 ay kurs alıyorlar 2 yıl trafikte belli ceza puanı altına düştümü bir daha ehliyet için baş vuruyorlar.bulgarstanda mesela kamyonm şöförlerim falan çokyoğun kurs görüyor.Ne diyeyim birileri utanır hata yaptığını anlar umarım.
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
hangi okulun acaba bide öğrencilerin kimlikleri kim acaba ya merak ettim aq
-----------------------------http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=A010D340&date=14Nisan2007 burda yazıyor yazık oldu valla
-
Allah rahmet eylesin.
o yol yıllardır çok can alıyor..
bakıyorsunuz; dümdüz bir yol.insan bu yolda kaza yaparmı dersiniz; fakat çok dar.
bırakın geceyi, gündüz bile iki büyük araç yanyana geçerken dikkatli olmak zorunda.
el çözüm
-
hadi söför uyudu ögretmenlerin hepsi de uyuyor muydu emanete sahip cıkma anlayısı bu mu. bu kadar olur amk.. Allah rahmet eylesin :(
-
İnşallah bizimkiler görmemiştir haberi...
-
Allah rahmet eylesin. o otobus nedir oyle ya mukavva gibi :S