3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak
-
ayntayn dayım doğrü diyor abüü olur tabi belkide herkes birbirini atom bombasına benzer şekilde yok edecek daha sonra bütün teknoloci sıfırlanacak insanlar maymuna dönecek ve final taş zopa ile savaşcaz daha doğrusu savaşacaklar
bide kılıçlarla olursa caponlar bisi döğer abü. -
einsteinin aq 3. dünya savası kıyametin baslangıcı olacak aq nedir bu sacmalık o adam piskolojik deli aq
-
GolgeleR katılmıyorum sana hatta kınıyorum seni.....4. dünya savaşında japonlarla türkleri birleştircem(o zaman kalırsam:D
-
nabacan nakamura ?
Çiftleştirecenmi bizi japonlarla? Yannız ekleyeyim bana en az üç japon kızı lazım (ambalajı bozulmamış) Şimdi mink miniktir onnar uyyyy.. -
wallaha amerika irana girince cikar diye dusunuyorum ama kilicla bicakla olacagini sanmiyorum zaten savaslarda gorursunuz cogu cocuk insan tasla sopayla savasiyor ama mermilerde yokdegil bence sacmalik yani boyle bir donemde kilicla savas imkansi bence mucize gerekir
ama savas kilisla bicakla yapilsada cok iyi olur mertce savasilir bilek gucuyle ozamanda japonlarin samuraylari cikar ortaya :d deser gecerle herkezi ama bizim bilegimizde gucludur onumuzde duramazlar -
adamı peygamber ilan ettin neydi o herifin adı ayştayn.. tamam iyi güzel çok süper icraatlar yapmışta nerden bilecek adam 4. dünya savaşının taşla sopayla olacagını..
4.dünya savaşını görürde yakınımda bi yerde roket patlarsa vurarım hepinizi :D -
ne 3 ü ne 5 i lan dünya savaşı bu lan bu. Duyanda counter strike turnuvası yapıyosunuz zanneder :)
eğer insan toplumu olarak teknolojiyle birlikte gittikçe zekamızda artıyosa savaşmanın bize bir kazanç sağlamayacağını da düşünerek hareket edeceğimizden dolayı 3. dünya savaşı felan olmayacaktır
ama eğer olur da 3. dünya savaşı diye bişey yaşanırsa burdan şu anlaşılırki insan toplumu olarak hala birbirimizi yok ederek yaşama felsefesini kullandığımızdan bahsettiğim zeka seviyesine henüz ulaşamamışız ve savaştan sonrada insan kalmayacağından ulaşamayacağız.
-
TugrulBaba japonlarla türkleri bi bayrak altında birleştirip imparatorluk kurcam:P....her savaşçıya 1 katana her tahribat üyesine 5'er kız sloganıyla başlıycam:D
-
ya herkes bi sacmalık almıs gidiyor beni kınayan kardes ben seni kınıyorum cahilliğinden dolayı 3. dünya savaşı son savaştır ve dünyanın sonudur Kuranda bu yazar 4. savaş felan olmayacak 3. dünya savaşından sonra dünya bitecek sanırım bu 3. dünya savaşıda Mehdinin ordusu ( inananlar ) Deccalin yandasları (inanmayanlar ) ile olacak biraz arastırın ne 4 ünden bahsedionuz aq Kınayacağın adama Dikkat et kardes biraz arastırın einstein inanıomuydu acaba Hersey Kuranda yazıyor İşte delil İşte İspat biraz okuyun aq her söylenen söze inanıcaksanız işiniz baya bi zor..!!
-
GolgeleR kuranda bu söylediklerinin geçen sureyi söyleyebilir misin????
Toplam Hit: 9431 Toplam Mesaj: 70