folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak

3.Dunya Ssavsı Nasıl Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ayntayn dayım doğrü diyor abüü olur tabi belkide herkes birbirini atom bombasına benzer şekilde yok edecek daha sonra bütün teknoloci sıfırlanacak insanlar maymuna dönecek ve final taş zopa ile savaşcaz daha doğrusu savaşacaklar
    bide kılıçlarla olursa caponlar bisi döğer abü.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    einsteinin aq 3. dünya savası kıyametin baslangıcı olacak aq nedir bu sacmalık o adam piskolojik deli aq

BAN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    GolgeleR katılmıyorum sana hatta kınıyorum seni.....4. dünya savaşında japonlarla türkleri birleştircem(o zaman kalırsam:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nabacan nakamura ?
    Çiftleştirecenmi bizi japonlarla? Yannız ekleyeyim bana en az üç japon kızı lazım (ambalajı bozulmamış) Şimdi mink miniktir onnar uyyyy..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    wallaha amerika irana girince cikar diye dusunuyorum ama kilicla bicakla olacagini sanmiyorum zaten savaslarda gorursunuz cogu cocuk insan tasla sopayla savasiyor ama mermilerde yokdegil bence sacmalik yani boyle bir donemde kilicla savas imkansi bence mucize gerekir

ama savas kilisla bicakla yapilsada cok iyi olur mertce savasilir bilek gucuyle ozamanda japonlarin samuraylari cikar ortaya :d deser gecerle herkezi ama bizim bilegimizde gucludur onumuzde duramazlar

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    adamı peygamber ilan ettin neydi o herifin adı ayştayn.. tamam iyi güzel çok süper icraatlar yapmışta nerden bilecek adam 4. dünya savaşının taşla sopayla olacagını..

4.dünya savaşını görürde yakınımda bi yerde roket patlarsa vurarım hepinizi :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ne 3 ü ne 5 i lan dünya savaşı bu lan bu. Duyanda counter strike turnuvası yapıyosunuz zanneder :)

eğer insan toplumu olarak teknolojiyle birlikte gittikçe zekamızda artıyosa savaşmanın bize bir kazanç sağlamayacağını da düşünerek hareket edeceğimizden dolayı 3. dünya savaşı felan olmayacaktır

ama eğer olur da 3. dünya savaşı diye bişey yaşanırsa burdan şu anlaşılırki insan toplumu olarak hala birbirimizi yok ederek yaşama felsefesini kullandığımızdan bahsettiğim zeka seviyesine henüz ulaşamamışız ve savaştan sonrada insan kalmayacağından ulaşamayacağız.

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    TugrulBaba japonlarla türkleri bi bayrak altında birleştirip imparatorluk kurcam:P....her savaşçıya 1 katana her tahribat üyesine 5'er kız sloganıyla başlıycam:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    ya herkes bi sacmalık almıs gidiyor beni kınayan kardes ben seni kınıyorum cahilliğinden dolayı 3. dünya savaşı son savaştır ve dünyanın sonudur Kuranda bu yazar 4. savaş felan olmayacak 3. dünya savaşından sonra dünya bitecek sanırım bu 3. dünya savaşıda Mehdinin ordusu ( inananlar ) Deccalin yandasları (inanmayanlar ) ile olacak biraz arastırın ne 4 ünden bahsedionuz aq Kınayacağın adama Dikkat et kardes biraz arastırın einstein inanıomuydu acaba Hersey Kuranda yazıyor İşte delil İşte İspat biraz okuyun aq her söylenen söze inanıcaksanız işiniz baya bi zor..!!

BAN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    GolgeleR kuranda bu söylediklerinin geçen sureyi söyleyebilir misin????

Toplam Hit: 9431 Toplam Mesaj: 70