4.Levent
-
nasıl kayıt yapacam telefon kulubelerınden arıcam adamı varsa bır yol yaparız sorun degil
-
klübedense biraz kasabilir :S
cepten arasan kolay, handsfree özellikli sabit telden arasan oda kolay ama ankesör olunca uzun iş.
ne yapabilirsin. konferans olabilir mesela! ama pahalıya patlat. görüşmede ankösör, bahsi geçen lavuk birde mobil telefon.. siz ikiniz konuşursunuz, mobil telefondan da konuşulanları kayıt yapardın ama pahalı bir yöntem. bunun en kolayı cep tel.den kayıt yapmaktır.
*konuşma esnasında kayıt yapabilirsin. 5sn. de bir bip şeklinde uyarı verir.
*handsfree yaparsın sesi dışarı verip ikinizin konuşmalarınıda kaydedebilirsin.. ama ankesörü bilemicem, tek yok konferans.
-
ben adamın evını arıcam ole daha zevklı olucak dahada sok olucak cepini bulurumda evini bulursam super olucak adam gafil avlancak :)
-
bilgiler geldi ama bana tam olrak levent mahallemi ? degilse leventte mahalle varmı? varsa isimlerini bilen varmı ? varsa 4 levent hangi mahalleye kalıyor ? yada en kestirmesi 4.levent hangi muhtarlıga baglı ? bunu soylıcek murıdın elını ayagını opeyım ne dıyeyım :)
-
//bak bu kroki :p
http://www.besiktas.bel.tr/images/misc/muhtarliklar/KROKI_Muhtarlik_LEVENT.JPG
//bunlar mahalle isimleri
LEVENT MAHALLESİ’ NİN SOKAKLARIEbulula Mardin Caddesi Lale Sokak Büyükdere Caddesi Gül Sokak Çayırçimen Sokak Çalıkuşu Sokak Karanfil Aralığı Funda Sokak Uğur Mumcu Caddesi Güvercin Sokak Tekirler Sokak Alt Zeren Sokak Sülünlü Sokak Üst Zeren Sokak Hacı Adil Caddesi Sümbül Sokak Mor Karanfil Sokak Şener Sokak Emel Sokak Krizantem Sokak Menekşeli Sokak Yeni Sülün Sokak Figen Sokak Ülgen Sokak Murat Sokak Ardı Sokak Yeşilçimen Sokak Yolal Sokak Alkaranfil Sokak Zeren Aralığı Karanfil Sokak Zambaklı Sokak Çilekli Caddesi 1.Aralık ( Çalıkuşu Sk. cepheli) Şakayıklı Sokak 2.Aralık (Çalıkuşu Sk. cepheli) Mektep Sokak 3.Aralık (Çalıkuşu Sk. cepheli) Gazeteci Ümit Deniz Sokak 4.Aralık (Çalıkuşu Sk. cepheli) Fulyalı Sokak 5.Aralık (Çalıkuşu Sk. cepheli) Güllü Sokak 2.Aralık(Hacı Adil Cd. cepheli) Levent Caddesi 4.Aralık(Hacı Adil Cd. cepheli) Nisbetiye Caddesi 5.Aralık(Hacı Adil Cd. cepheli) Karakol Sokak 6.Aralık(Hacı Adil Cd. cepheli) Binbir Çiçek Sokak 7.Aralık(Hacı Adil Cd. cepheli) Gonca Sokak 8.Aralık(Hacı Adil Cd. cepheli) Gönüller Aralığı 9.Aralık(Hacı Adil Cd. cepheli) Şenol Sokak 10.Aralık(Hacı Adil Cd. cepheli) Şefik Sokak 6.Aralık (Sümbül Sk. cepheli) Begonya Sokak 7.Aralık (Sümbül Sk. cepheli) Akasya Sokak 9.Aralık (Sümbül Sk. cepheli) Çamlık Caddesi 10.Aralık ( Sümbül Sk. cepheli) Pazar Yeri Arkası Sokak 11.Aralık (Sümbül Sk. cepheli) Çarşı Arkası Sokak 12.Aralık ( Sümbül Sk. cepheli) Yasemin Sokak Beyaz Karanfil Sokak Geyikli Sokak Manolyalı Sokak Ballı Sokak Meltem Sokak Sedir Sokak //al buda muhtarlık
MUZAFFER TÜRK
Muhtarlık Adresi: Karakol Sk. Nafi Apt. - PK.34330
Muhtarlık Tel: 0212- 264 75 31//ilk başta verdiğim kroki işine yarar diye düşünüyorum
-
levent mahallesi 1 , 2, 3 den olusyor dıyor 4 nereye baglı aq :) herhalde oda baglıdır aq guncellıyın sunu :)
-
Dostum en yakın zamanda cevabını beklıyoruz hallet su lavugu yaw..
-
senden bi cacık olmaz..
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
senden bi cacık olmaz..
-----------------------------
doğru diyon valla skylop hani dovdunmu naptın adamı ben olsam şimdiye fotografları yayınlkamıştım bile hoca sen yapamıcan galiba bu işi :((( -
hoja bende ümidi kesitm senden artık şimdiye ben oğlana kardeş getirttiydim :))