A-K-P NE İstiyorsun Halktan.
-
GELECEĞİNİZ İÇİN..!!LÜTFEN OKUYUN HERKEZ İÇİN GEÇERLİ GELECEĞİNİZ İÇİN !!!
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Sezer tarafından kısmen iade edilen Sosyal Güvenlik reformunun Meclis"ten aynen geçireceklerini açıkladı.
Şener, Türkiye Masası Şefi Lorenzo Giorgianni başkanlığındaki IMF heyeti ile görüşmesinin ardından, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından kısmen iade edilen Sosyal Güvenlik Reformu yasasındaki çekincelerle ilgili “değişikliğe gidilip gidilmeyeceği” sorusu üzerine Şener, “biz bu reformu olduğu şekliyle tamamlamayı düşünüyoruz” dedi.
Şener, yasanın muhtemelen bu hafta Meclis"te yeniden ele alınacağını kaydetti
!!!! (Dikkat) Bura Güzel bir düşünce bir okuyucunun cevabı..!!! ( Dikkat ))
Farkında mısınız bilmiyorum ama bu form geçince ne olacağına dair kısa bir örnek vermek istiyorum; 18 yaşında işe başlayan bir kişi 47 yıl sonra 65 yaşında olacak, 25 yıl sonra emekli olabilecek ama 65 yaşını doldurmadığı için emekli dahi olsa geriye kalan 22 yıl boyunca emekli maaşını alamayacak...( buda çok kötü birsey düşünmek bişle istemiyorum yarra yedik..Öldükten sonra bağlasınlar maaşı.) -
yöneticiler torpil geçiyop yazın yazabildiğiniz kadar nasılsa....
-
aynı konudan 2 tane açtım yanlıslıkla kusura bakmayın özür dilerim.
-
ak bundan önce ki emeklilik yaşı kaçtı? Ne alaksı var Akp yleadam lar bir ekonomi planı yapıyor buna görede böle olması gerek (ailce değil ama) yani bunu akpyle bir alakası yok ülkenin ekonomisi bunun olmasıyla düzelicek
-
!
-
Teşkale çıkartmayın.
-
bunlardan öncekileri götürmedi demi?
-
ak bundan önce bu ülke böylemiydi ? değildi benim ülkemi bu seviyeye getiren adama canım feda babasının malı gibi kullansın (diğerleri kullandıda ne oldu ak hepsinin allah belasını versin)
eğer kuyumuzu kazıyorsada ana**** amı**a önce ben sokarım kazıgı bende sizin kadar düşünebiliyorum fakat siz düşünmüyorsunuz bir kaç kendini bilmez soktum piçleri karalamak için çamur atıyorlar hemen lapin gibi atlıyoruz (ŞEREFSİZLİK YAPNIN ALLAH BELASINI VERİR versinde :P) -
CEVAP:evet götürdü!
Bunlardan öncekilerin götürmüş olması bunlarında götürebileceği,böyle bir hakları olduğu anlamına gelmez.
zaten geriye dönüp götürenleri cezalandırmayanda ,ortaktır onlarla benim gözümde!!
-
ekonomiden anlamayanler konuşmasın...... kulakdan doğma şeylerle gelip yazı yazıyorsunuz bırakın yaa seçimlerde görüşürsünüz birileri böylew konular açarak daha çok oy alacakları gibi SALAKÇA düşüncelerde buluna bilir onlarada saygı duyarız...
-
sizce adam bu yasayı daha çok para götürmek içinmi yapıyor?
Toplam Hit: 6711 Toplam Mesaj: 59