Adil Kullanım Kotasında Son Durum
-
Cat diye indiriyolar artik her ay en asagi 1 tb indiririm (H) netlimitsiz kullaniyodum hic akk uygulanmamistir bu zamana kadar martin 20sinde bi indirdiler hadi 10 gun idare ettim neyse 31inde geldi nisana girdik dun bi baktim bil acikken gitmis kapaliya falan bakmiyolar tik kesiyolar valla :D dayanamadim 8sinirsiza gectim yapcak baska bisi yok :| diger ulkelerdede varmis galiba boyle bi olay? 400gb olunca indirdiler bu ay gerci:3 korkmayin vurun downloadin gozune:D
-
up down
2012 Şubat 39,57 GB 465,66 GB 2012 Mart 25,46 GB 155,91 GB 2012 Nisan 1,84 GB 10,31 GB Geçen ay bendede başladı hatta bana ilk 12megabit vermişlerdi şimdi 8e düşürdüler artık modemi kapatmıyorum.
-
ben terabyteları gördüm hız inmedi merak etme.
edit: tabi bölgeden bölgee değişir.
-
yaw ben niye bakamıyom kotama herkes bakıyo da :D 50 sefer denedim güvenlik kodu hatası veriyo ya ben malım 50 seferde de yanlış giriyom yada sistemde bi ipnelik var :D
-
anında düşürdüler benim hızı.
-
benim pakette Adil Kota Uygulamasi yokmus
Netlimitsiz işyerim ama ewde kullanıyorum :D
-
ttnet iyice cıvıttı o zaman ne anladım bu netten 50 gb kime yeter lan :W
@lordvader
ayrıca hocam nasıl bi kafayla yazdın o postu 3 kez okudum anlamadım birşey
-
Bende herkes gibi download aski ile yanan arkadaslardanim fakat bu " adil kullanim kotasina" bu askimi olduruyoooooooo:S
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ttnet iyice cıvıttı o zaman ne anladım bu netten 50 gb kime yeter lan :W
@lordvader
ayrıca hocam nasıl bi kafayla yazdın o postu 3 kez okudum anlamadım birşey
-----------------------------Hocam nokta koymayi unutmusum :D Tamamen sans bu akk dedikleri gibi. Bulundugunuz yerde uydunet metronet varsa gecin diyolar ama o isslerinde needüü belli degil :|
-
Oha millet TB lar indiriyor, biz burda modeme sırayla bağlanıyoruz modem 10 kişinin üstünü desteklemediği için :(((