Adolf Hitler-Kavgam
-
http://rapidshare.com/files/180372056/Adolf_Hitler-_Kavgam.rar.html
Hitler'i zaten tanıyorsunuz.Bu da 1924 de hapise atıldıgı zaman içerde yazdığı kitap.Word belgesi şeklindedir.
-
Ellerine sağlık üstad indireceğim. Rar şifresi felan var mı?
-
Faşist çocuk))
-
a.q yarısına kadar okudum sonra bıktım cok sade tamamen kendini anlattıgı ve alttan alttan kendini övdüğü bi kitabdır.ben ikinci dünya savasından bişeyler bekliyordum ama nerden bıleyım kitabı 1924 de yazdığını :|
-
Rar şifresi yok.
-
Error Verdi Sanırım Linkte bir Sorun var.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
a.q yarısına kadar okudum sonra bıktım cok sade tamamen kendini anlattıgı ve alttan alttan kendini övdüğü bi kitabdır.ben ikinci dünya savasından bişeyler bekliyordum ama nerden bıleyım kitabı 1924 de yazdığını :|
-----------------------------yapmak istediklerini anlatıo herif...
2. dünya savasıyla ilgisi yokki kavgam kitabının nie onu anlatsın :D adam 2. dünya savası sırasında bildigin savaşta general :W ne ara kitap yazcak xD
-
Bnde kitabı var okudum güzeldi ama yinede sağol..
-
kitabı okudum güzel aslında okunması gerekiyor bunun en büyük nedeni sokakta hitler ne yaptı veya kimdir diye sorduğunuzda bildiği tek şey milyonlarca yahudi öldürdü bu kitabı okuyarak aslına herşeyi görebiliriz okumanız demek onu desteklemeniz demek deildir bunuda unutmayın...
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------anlamıyorum ki link kırılmış dosya yok artada teşekkür ediyorsun
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
-----------------------------anlamıyorum ki link kırılmış dosya yok artada teşekkür ediyorsun
-----------------------------Link yenilendi.Burdan indirebilirsiniz
Pdfye çevirip upload ettim.