Ahmet KAYA"Mı Osman ÖZTUNÇ"Mu?
-
hemen baktınız olmuyo vatan millet zırhına sıgınıyosunuz deilmi.etraftaki elemanlarda hemen onaya girişiyo...bide AHMET KAYA 20 yıl boyunca 1 numaraydı osman bilmemne ne iş yapar kimdir bi tanıtın bea...AHMEDOLAR ÖLMEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
-
sen ne diyon osman öztunçun ismini bilmessin yaptığı işleri bilmessin bi şerefsiz vatan hainini koruyosun burda yuh sana bee olum ahmet kaya denilen adam bu ülke için ne yaptı bölmekten başka apo piçine şarkı yazmaktan başka ne yaptı pkk piçlerinin salladığı bezler altında havlamaktan başka ne yaptı anlat bunu bana sona gelmişşsin tanımadığın sanatçıyı burda tartışıyosun biraz bilgi edin osman öztunc kimdir neler yapmıştır diye ahmet kayayla karşılartır yaptıklarını ondan sona gel yeniden yaz tamammı öle eline mikrofonu alıpta şarkı söylemekle olmuyo bu işler vatana milletede hizmet edecen isterse 500 sene lik şarkıvı olsun OSMAN ÖZTUNÇN tırnağı olamaz
-
Ahmet Kaya lafını duyunca insan siyaset düşünmeden edemiyor ki.
-
:) işte biz...
-
ahmet kayayı sevmem o pkk yandaşı şerefsizi bir kere kürt olduğu için sevmiyorum diğer kürtleri sevmediğim gimi bu ırkçılık anlamına gelmez sevmeyebilirim ama kürt milletine saygım vardır bu ahmet kayaya saygımda yok osman öztuncun eline su dökemez bence osman öztuncun sesi ahmet kayaya benzemiyor ahmet kayanın sesi osman öztunca benziyor
-
guerilla62 kendine gel.Sen ne diyorsun.Osman Öztunç'u bilen biliyor.Osman Öztunç'un bu vatan için neler yaptığını herkes biliyor.En azından yediği ekmeğin hesabını veriyor.Ekmeğini yediği vatana küfür etmiyor.
-
AHMET KAYA'NIN MINA KOYAYIM BIRAKIN ŞU ŞEREFSİZİN ADINI ANMAYIN TÖBE TÖBE
!!!!!!!!
-
Olmuş bi adam ahmet kaya siyasi gorusu beni ilgilendirmez.aHMET KAYANIN OLUSU BİLE KORKUTUYOR SİZİ...
-
Removed...
-
doguhan bunu yazdı:
ahmet kaya pkk ya destek veren bir ibne ikin osman öztunç ta babamın bir şiirini "araklayarak" müzik ve kaset yapan ülkücü geçinen bi serefsizdir
ulan senin babanın şiirini ne yapsın koskoca sanatçı senin babanın yazdığı şiiri söle bakalım ismi neymiş madem adama çamur attın söle ülkücülüğünden süphemiz yok ALLAHA SÜKÜR senin babanın yazdığı şiiri söle
Toplam Hit: 19323 Toplam Mesaj: 58