Ahmet Kayayı Sever-Dim Ama Olay Bitti
-
adamın sesini seviyorum şarkılar bi içten sanki yaşamışta söylüyor örneğin acılara tutunmak,ağladıkça vs ama ben türküm apoyu seveni sevmem koruyanları hiç sevmem hepsi o.......ç dir küfür edemiyorum dua etsin onun ruhu küfür yasaklandı burada
-
hürriyet gaztesindeki haberi hala hatırıom
üsste apo itinin resmi altta bu yavsak konser verior.
şarkının sözleri
şimdilik hoscakal yaban ciceğim
yasal mermisiyle bir T.C yaklasmakta (burada el zafer işareti ve salonu dolduran şerefsizler apo die haykırıor)
işte kimilerinin savunduğu adam bu -
fenerist07 olay salonda deil açık havada geçiyor :))
-
hürriyet gaztesindeki haberden bahsediorum
iyi oku hoca bahsettiğim farklı olay farklı örnek :) -
bunun gibi daha bir çok vatan haini ve satılmış var say say bitmez.
neyse bu geberdi -
noel baba +1
Ülkemizde bazı mal şahsiyetler evden ahmet kaya sesini duyunca pkklı ilan edio ulan beynine ters çaktığım adamın sesini müzüğünü dinlemekle onun görüşlerinin ne alakası var ha bu şarkıyı açarsın kürdüz ölene kadar diye bağırır o zaman anlarım ŞAfak türküsünde kürtlükle ilgili ne var?
Hayatını okumadım beynini yıkadılarmı iyi mi kötü mü bilmem ama sesi güzel cdsini kasedini almam ama indirr dinlerim -
ya akşam akşam yine dellendim ya bi yandan şerefsiz ermeniler bi yandan pkk. la *ok mu varda dinliyonuz adamı yaa. tıpkı ibrahim gibi şerefsizin teki daa o ahmet şerefsizi. hala milletimizin bunu anlayamadığına şaşıyorum yaaa. bok var bütün millet özellikle bu ibo denen adama tapıyo sanki. senin gibi insanlaarda gidiyo onların albümünü alıyo kardeş. ve verdiğiniz paralar pkk ya akıyo. inşallah bi gün bilinçli bi topluluk olmayı başarabiliriz.
-
Albümüne para vermiyorum, şarkılarına para vermiyorum, bazı parçaları çok hoşuma gidiyor hakikaten güzel eserler, içim rahat. .Şafak Türküsünü dinlemenizi tavsiye ederim :)
-
ahmet kayayı sevmem cogu zaman sovmusumdur yine soverim vatan hainidir ama sesi benim icin 1numaradır sarkılarını dinlerim sarkılarını onun agzından(simdi herkez solemeye calısıo)dinlemeyi severim ama ahmet kayayı deil
-
soad içinde bn sarkılarını seviom kendini deil dienlere sövüoduk ahmet kaya için nie böle olmuo bu durum?
Toplam Hit: 14207 Toplam Mesaj: 99