Ahmet Necdet Sezer Ne İş Yapsın?
-
10 numara:)
-
yillarca Ahmet Necdet Sezer terorist affetti diye ortaliga dustunuz, ABDullah gul basa gelir gelmez idam la yargilanan pkk li teroristi affetti
ismini hatirlayamadigim bir mudur vardi adam 5-6 kurumda birden mudurluk yapiyordu Necdet Sezer veto etti ortaya dustunuz yok bu ulkede is yapilmasini istemiyor yok bu adam ulkenin onunu kapiyor diye,
ABDullah gul adamin atamasini hemen yapti cok gecmeden yolsuzluklari ortaya ciktidaha ne yazayim.
biri oglunun dugunundeki elektrik parasini cebinden veriyor
digeri kosku yeniliyor 30 trilyon paraya (cok onemli ya),dedimya durust insanlar sevilmiyor diye. deveye diken gerek.
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------
HolySeclorum bunu yazdı:
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Doğru adamlar batıyo millete :)
Bunlar Doğruysa Eğri Halleri Düşman Başına
Sezer doğru bir adamdı.Kim ne derse desin..
-----------------------------Pardon Bende Akp lileri Savundun Sandım
-----------------------------:D sizler sabah sabah yine kopardınız beni euheue xD aon cümleye bak.. pardon ben akp yi savunuosun sanmıstım :D olmassa msn den anlaşında gelin olmuyo böyle ueheu xDxD
-
Teşekkürler andırsıfır abiciğim :). Gerici güruhun Sivas Madımak Oteli katliamında başrol oynayanlardın birisi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmaktadır. 37 canı yaktılar.
-
bu karikaturleri cizenin ben taaaaaa..... adam gibi adamdı.......... bunları haketmior, yaptıkları iyi seyler batıor millete.... benim şahsi gorusumdur katılıp katılmamak tamamen size kalmıstır..... simdikilerden cok daha iyi idi kanaatimce....
-
Ahmet Necdet Sezer Atatürk'ün ilk'elerine sahip diyebileceğimiz nadir insanlardan biridir ! Hangi devlet lideri Kırmızı ısıklarda durur ? Kuralları koyan onlar kendı koydukları kurallara uymayan yıne onlar :S
-
deveyi diken insanı s...ken yararmış :D noktalı yerleri siz doldurun baqim :)
-
bazılarının fena zoruna gitti karikatür :DD ee penguen falan yayınlarken iyiydi güzel olmuş hocam ellerine sağlık
buda benden olsun .... -
tugra bunu yazdı:
-----------------------------bazılarının fena zoruna gitti karikatür :DD ee penguen falan yayınlarken iyiydi güzel olmuş hocam ellerine sağlık
buda benden olsun ....
vaaaay guzel kapak olmus be :)
simdi penguen leman salih MEMEcansiz falan karsilastiralim.
penguen leman tayfasi bu zamana kadar rte ile ilgili kapak yapti, deniz baykalla ilgili kapak yapti, demirel, ciller, erbakan vs vs herkes ile ilgili bu tip kapaklari yapti bizde herkes gibi gulduk
salih MEMEcansiz ne yapti :) kim iktidarsa ona yatti sekil 1a da goruldugu gibi.
eee dedimya iste durust insanlar sevilmiyor bu memlekette her devrin adami olmak gerekiyormus ki sevilesin. deve ve diken olayi
bi tane tutacak savunacak konunuz daliniz yok hala korumaya kollamaya calisiyorsunuz.
sizdemi her devrin adamisiniz ?
-
Sayın Ahmet Necdet Sezer bu ülkeye gelmiş en namuslu, en şerekli, en onurlu cumhurbaşkanlarından birisidir ama bazı arkadaşlarında dediği gibi doğruyu 9 köyden kovarlar veya deveye diken insanı *****.