Akbank Erişim Problemi
-
Merhabalar,
Sabahtan beri Akbank'ın hiç bir ATM'si çalışmıyor. Ayrıca mobil uygulamaları ve internet siteleride iptal durumda.
Bilgisi olan var mı?
-
an itibarıyla erişim sağladım fakat yavaş.
-
-
Grevdeymiş çalışanlar. eksisozluk'te o şekilde yazılar var. Şimdi detaylı araştırınca gördüm. :)
-
Bence bir saldırı var. Grev ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Tüm sistemleri aksatacak bir greve gidildiğinde sonuçlarına bu grevi yapanlar katlanmayı göze alamazlar sanırım. Yaptırımı büyük olur.
-
_DevLop_ bunu yazdı
Bence bir saldırı var. Grev ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Tüm sistemleri aksatacak bir greve gidildiğinde sonuçlarına bu grevi yapanlar katlanmayı göze alamazlar sanırım. Yaptırımı büyük olur.
Yaptırımı nasıl büyük olur aga?
-
Akbank IT Levent'ten Gebze'ye taşınırken bir çok çalışan itiraz etmişti, millet 1 saat gittiği yol 2-2.5 saatte çıkınca bunun maddi veya çalışma saati olarak düzeltilmesini isteyince pek nazik olmayan bir cevap alınca en kıdemli mühendisleri hep istifa etti ve başka yerlere gittikler. Genel olarak sıçışlarının sebebi bu.
-
CenkSertoz bunu yazdı_DevLop_ bunu yazdı
15 milyon müşterisi varmış sanırım akbankın. Düşünsene kaç kişinin işleri aksıyor.
Çok küçük bir örnek vereyim; öğlen atm'de sıra bekliyorum. Hanımın biri müşteri hiz. aradı bu gün son günü olduğunu ödeme yapması gerektiğini ağlayarak derdini anlatmaya çalışıyor. Sence akbank bunu yapanları karşılıksız bırakır mı ?
-
_DevLop_ bunu yazdıCenkSertoz bunu yazdı_DevLop_ bunu yazdı
15 milyon müşterisi varmış sanırım akbankın. Düşünsene kaç kişinin işleri aksıyor.
Çok küçük bir örnek vereyim; öğlen atm'de sıra bekliyorum. Hanımın biri müşteri hiz. aradı bu gün son günü olduğunu ödeme yapması gerektiğini ağlayarak derdini anlatmaya çalışıyor. Sence akbank bunu yapanları karşılıksız bırakır mı ?
Hocam arkadaşın demek istediği şey grev yasal hak. Yasal olarak birşey yapamaz. Ama banka benim kanunda benim maaşınıza zam işinize son der. Sonra işçi uğraşır birşeyde çıkmaz. O ayrı mesele. Ama grev hakkı kutsaldır.
-
Yazilimci bunu yazdı_DevLop_ bunu yazdıCenkSertoz bunu yazdı_DevLop_ bunu yazdı
Hocam arkadaşın demek istediği şey grev yasal hak. Yasal olarak birşey yapamaz. Ama banka benim kanunda benim maaşınıza zam işinize son der. Sonra işçi uğraşır birşeyde çıkmaz. O ayrı mesele. Ama grev hakkı kutsaldır.
Tabiki kutsaldır ama sistemi durduramazlar anlamında söyledim. Zam yapılsın diye sistemler mi kitlenir. Bu yasal bir hakmıdır ? bilemedim..
-
Fatura ödemelerinde Garanti Bankasını tek geçerim. Otomatik ödeme talimatı verirseniz banka kaynaklı bir sorundan dolayı fatura ödenmezse oluşacak faiz cezasını banka ödüyor.