folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akbil Dolum Makinası

Akbil Dolum Makinası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    eve telefon açtım kargoyla bir akbil yollayacaklar incelemeye alıcam sınavlardan sonra hemen cevap beklemeyin zaman alabilir ama deniycem

hocam yaparsan eğer bir tanede ben istiyorum tabi senin için mahsuru yoksa anlasam pic den kendim yapıcam ama dijital elektronik dersi veripde mikroişlemci dersi  vermıyen zihniyete sokim :) 

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Akbile gerek yok aslında, özellikle metrobüste bazı uyanıkların (Kendilerini böyle tanımlıyorlar) bin bir türlü çözüm yolu bulduğuna tanık oldum. Eğer durakta görevli varsa uygun bir zamanı kollayıp, metrobüs yoluna atlayarak durağın arka kısmına geçiyorlar, eğer görevli yoksa, metrobüsün ön iki kapısıda açıldığı için, millet para verip akbil basarken, o'nlar arkadan sıvışıyor =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    BadSector bunu yazdı:

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    Ankara'da Ego kartlarına yapılıyo galiba hiç denemedim ama :) Ego kartındaki siyah bölgeye siyah bant yapıştırıp kafana göre gezebiliyomuşsun bi rivayete göre ama doğruluk oranı nedir bilmiorum :)

ama o çok farklı onun işi kolay. mıknastıs ile banda kartın kopyası çıkartılıyo başka bir mıknatıs yardımı ile boş bir karta banttaki dolu kontor aktarılıyo. bizim dediğimiz tamamen elektronik =/ ankarada hala böle eski telefon kartı gibi kartmı kullanıyolar bu arada =/

evet hala o eski telefon kartı gibi kartları kullanıoruz :| bide tekliğinide kaldırdılar en az iki binişlik satılıyo oda bazen işimize gelmiyo lazım bizede böle bişey :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

mockingboy bunu yazdı:
    eve telefon açtım kargoyla bir akbil yollayacaklar incelemeye alıcam sınavlardan sonra hemen cevap beklemeyin zaman alabilir ama deniycem

hocam yaparsan eğer bir tanede ben istiyorum tabi senin için mahsuru yoksa anlasam pic den kendim yapıcam ama dijital elektronik dersi veripde mikroişlemci dersi  vermıyen zihniyete sokim :) 

bir sürü proje var ortada bide bizim okulun robot yarışması var sırada sınavlar var zaman ayırabildiğim kadarıyla ilgilencem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Izmri ve Adana da kullanilan belkartlar var , onlarin ilk zamanlari tek kullanimlik inceleri vardi onlar hoplatiliyordu:) sonra normal kalin karta gecildi mertlik bozuldu :)

Ama bu cihazlarla ilgili teknik dokumanlar ele gecirilirse yapilabilir.Bilgi olmadan olmaz bu isler.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

@BadSector bunu yazdı:

...DS1963S var ise garanti veriyorum bunu kırmak mümkün değil, zira geliştirilme amacı sanal para olarak kullanılması...

hoca bendeki bundan valla 

DS1963S- F5 yazıyo hatta

şimdi bu sanal para olarak kullanılması düşünülmüş bi alet ise mutlaka bunların dolum makinası da çok özeldir

desenize yan bastık gene:S

ama yılmak yok daha çok sinerji yapalım bulucaz inş

@swool

hacı sadece metrobus için değil bu proje :D

tüm ulaşım araçları için(akbil gecen)

hem o "uyanıklar"  öyle yapıyolarsa bizim de farkımızı ortaya koymamız gerekir ;)

e-uyanık team :D

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DataDiver
    DataDiver's avatar
    Erkek
     Açıklayan olmuş sanki ama ben yazıyım kısaca genede, akbilin pil le şarjla alakası yokturr! Akbil üzerinde Maxim firmasının i-button adlı ürünü var.. her bir butonun kendi id'si vardır.. içerisindede one-wire haberleşme teknolojisi kullanan mikro boyutlarda bi devresi vardır... http://www.maxim-ic.com/products/ibutton/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Newyork
    Newyork's avatar
    Erkek
    Eskiden BiletLeri 2 ye bölüm gidiyordum ama şuan herşeyin sistemlisi cıktı yirtik bileti anLior makinalar :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    abi ustunde durmak lazim ama bir cozulurse olay :D otobusler piç olur artik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

bu siteyi seviyom yauu  ne güzel herkes  piskopat

cennet cennet :D:D

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
Toplam Hit: 30755 Toplam Mesaj: 45