Aklıma Takılan Yaratık
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
iSo bunu yazdı:
4 tane kol değilde, 4 tane kanadı olabilirmi? eminmisin kol olduğuna
-----------------------------oda bi ihtimal aslında yani oturuomuş o bahsedilen tahtta o yaratığın resmi warmı
-----------------------------ilk postlarda verilen resimlere baktın dimi alıntı yapmamışsın hiç onlara gördüğünden şüpheliyim o yüzden :D
-
iyi de rüyada görülen mahlukatın nette olması gerekmiyoki:) yani herkesin bilmesi gerekmiyo. rüyada zihin kendine göre yaratmıştır bi varlık işte.
gördüğü şey şeytanın netteki tasvirlerine benziyo başka da bişeye benzemiyo malesef
-
evet nette olmak zorunda değil, egregore bi varlıkta olabilir, meleği temsil eden sembolik bişeyde olabilir ( meleklerin rütbelerine göre kanat sayısı artar ) veya bi ihtimal daha varki çok daha kuvvetli oda şudurki, hiç bi halt olmayabilir sadece rüya olabilir.
-
bugün doğacak bir macar çocuğu seni öldürecek...
ben niye rüyamda yaratık göremiyorum hep durmadan aksiyon biryerden atlayıp biryere yatıyorum hep çatışma
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ben niye rüyamda yaratık göremiyorum hep durmadan aksiyon biryerden atlayıp biryere yatıyorum hep çatışma
aynen hoca ya .. bombalar izli mermiler Counter oynuyorum sanki :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bastırılan cinselliğin isyanına işaret eder bu tür rüyalar:)
-
Not : rüyayı gören kişi adına konuşuyorum ;
pardon ama rüyanda gördüğün mizansenin aynısının olailiceğini nerden çıkarttın ?
belkide izlediğin bişi yada okuduğun gördüğün çizdiğin bişiden etkilendin ve beynin böyle bi yaratık uydurdu ?
bu ihtimalide göz önüne almak lazım :)
-
4 kollu altı keçi üstü insan boynuzlu yaratığın a.q
-
Addict bunu yazdı:
hem taht hem 4 kol hem de yaratık yok hacı kedidir o kedi :-|
-----------------------------Bencede haha :D
not:Sanmıyorum böyle bir yaratık olduğunu hocam taht kol fln hiç duymadın valla
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ben çoğunlukla rüyalarımda sevişirim :) ama geçenlerde 100 kişinin beni kovaladığını gördüm :D