Akp"Nin Ankara Adayı Belli Oldu...
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
TBT'nin ankara adayıda benim lütfen oyları bana verin.
-----------------------------şu durumda sen ankaradanaday olsan herkes sana veriri en azından şu ana kadar bi dolandırıcılığın yok..
( yok demi lan ? :D )
-
a.k.q tooyip yolsuzlukları seviyo arkadaş bozmayın düzenlerini XD Devletin Malı Deriz Yemeyen Keriz :D A.kq nin yeni sloganı :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
TBT'nin ankara adayıda benim lütfen oyları bana verin.
-----------------------------şu durumda sen ankaradanaday olsan herkes sana veriri en azından şu ana kadar bi dolandırıcılığın yok..
( yok demi lan ? :D )
-----------------------------YOk tabi benim zaten ismim bana kefil.
Edit: Beni seçerseniz Cebit bulusmasında Bill Gates'i getiricem.Ve orjinal win. xp cdsi alıcaz.
2.Tbt'ye 7/24 saat görev yapacak microsoft tescilli adminler getircem.
3.Googleyi hackliyip tbt bayrağı koyacam.
-
Bende mansur yavaşa vericem
-
hoca bayrak kayıp ilk önce onu bulmak lazım :|
gökçek içinse ...akp nın yapacagı baska bişeyi yoktu yani mecburdu aday koymasa gökçeğin bagımsızdan adaylık koyma ıhtımalı vardı kı o zman akp sıktım sene alamazdı şimdi hiç degılse bi ihtimal var
-
artık gene bu adam başa gelirse temelli düzcede kalıcam yetti vallaha yetti büyükşehire giden her para park ve bahçe olarak geri dönüo lan adam her yere park bahçe yapıo türkiyedeki toplam park bahçe ankarada yoktur anlayın işte :D
-
akp yerel secimleri bu kez pek onemsemiyor gibime geldi. (bkz. yalova belediyesi)
-
god bunu yazdı:
akp yerel secimleri bu kez pek onemsemiyor gibime geldi. (bkz. yalova belediyesi)
-----------------------------yok la önemsemiyor olur mu
-
walla devletin malı deniz yemeyen keriz ama bu mallar devlette mal da bırakmadı ki bakın mallar diyorum herşeyi üstlerine aldılar
-
Karayalçın da Ankarada belediye başkanlığı yaptı , adam gibi belediye başkanlığı yapsaydı tekrar seçlilirdi.
Melih Gökçek 3 dönemdir seçiliyor , halk hizmet etmese 2. defa seçmezdi , hadi hata yaptı 3. defa seçmezdi , bakın 4. defa da seçilecek ,
Siyaseten Melih Gökçek karşıtı olanlar kendi görüşlerine katılmayanlara hakaret ediyorlar , bu zihniyete sahip oldukları sürece tuttukları partilerde kaybetmeye mahkum olacaktır.Halka tepeden bakan chp nin hali ortada. chp li belediyelerin hali de ortada .Çankaya belediyesi ellerinde patladı.Yaptıkları hizmeti (!) halk değerlendirecektir.