Aletsiz Vücut Geliştirme (??)
-
Walla dostum bize sorduğun soru o kadar zorki:)
Bu tuvaletm war, tuvalete gitmeden nereye yaparım gibi bişi olmuş:) Söylediğin gibi bu işler çalışmadan olsaydı düyadaki bütün insanlar atletik yapıda olurdu..
Gerçekci ol, İmkansızı iste:)))
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Barfiks çekecek g.t olduğunu sanmıyorum :D
-----------------------------g.t le diil zaten kolla cekioz dayı :)
-
dengesiz bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------Vallahi kol yetmiyor aha bende var 2 tane:D Asıldığım su borusu bana geldi ben ona gidemedim.
-
90 ytl verip bi boks torbası alıyorsunuz birde 5 kiloluk dambıl en kral vucudu yaparsın evde formunuda korumus olursun ben öle yapıyorum :)
-
hocam kasları geliştirmek yapılan basınç ile gerçekleşir ağırlık kaldırınca basınca karşı bir güç verdiğin için kasların büyür gelişir ama gerçek gücü tartışılır kaslarına basınç yapacaksın yani illa bişey kaldırman gerekmez kolunu ve yumruğunu sıkaraktan ağır bişey kaldırıyor gibi yapsan o bile geliştirir.
-
kanser bunu yazdı:
90 ytl verip bi boks torbası alıyorsunuz birde 5 kiloluk dambıl en kral vucudu yaparsın evde formunuda korumus olursun ben öle yapıyorum :)
90 ytale ye alabiliceğimiz boks torbası warmı hakkaten? link warmı acaba ya nasıl bişiy -
TeRRoR bunu yazdı:
dengesiz bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------Vallahi kol yetmiyor aha bende var 2 tane:D Asıldığım su borusu bana geldi ben ona gidemedim.
-----------------------------pes etme hoca an gelir sen de su borusuna gidersin
bu işler bole bi boru sana gelir bazende sen boruya gidersin aranızda anlaşırsınız zaman her şeyin ilacı :)
-
bende çok hantaldım bi aralar,, 2 ay önceye kadar 5 mekiki zor çekiyordum. düzenli olarak her akşam yatmadan 10 mekik 5 şınav, ertisi gün 10 mekik 6 şınav,, artıra artıra gittim.. şuan herakşam 30 mekik 30 şınav.. 2 aya kalmaz 50 ye çıkarırırm... yapılan işler düzenli olunca sonuçta iyi oluyor...
-
Madem vakit bulamıyorsun spor salonuna gitmeye o zaman birde şunu dene http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=183031
-
eXeLanS bunu yazdı:
Madem vakit bulamıyorsun spor salonuna gitmeye o zaman birde şunu dene http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=183031
-----------------------------:D gülesim yoktu.. :)