Aliexpress Tr Satış Sonrası Sorun
-
Iyi günler muridler. 3hafta önce sandisk 64gb class10 hafiza karti siparisi vermistim ürün dün geldi ve bende direk belleğine bakıp ürünü onayladım fakat bugun farkettimki 4gb dolduktan sonra verileri otomatik siliyor. Bende de ingilizce o kadar iyi olmadığı için şimdi geri ödeme almak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardimci olursaniz çok memnun olurum
-
şu forumda kaç kere söylendi bu olay az dikkat edin :/
geçmiş olsun
-
Genuine mi değil mi diye bakıcan hocam. Aliexpress'te orjinal ürün de var, çakma ürün de.
-
ultrAsker bunu yazdı
şu forumda kaç kere söylendi bu olay az dikkat edin :/
geçmiş olsun
Valla hocam çok sık forumdayim ama hiç rast gelmedim inan :/
-
kaç lira verdin hoca o karta
-
evsiz bunu yazdı
kaç lira verdin hoca o karta
10 dolar hocam
-
10 dolara tecrübe ettin işte :) Geri ödeme almak yolsuzlukdan yüce divana giden 4 bakanın yargılanması düşüncesi kadar hayal bence. O adam onun öyle olduğunu bilmiyormuydu biliyordu sattı mı sattı geri alırmı almaz :)
-
hiç imkan yokmu müridler site yöneticilerine haber etsek filan
-
Onay verdiysen olay bitmiştir. 10 dolara güzel bir ders aldın. Ek olarak onay vermekte niye acele ediyorsun ki ?
mkyb tarafından 07/Oca/15 18:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam direk onay vermeseydin keşke :/ Benimde ilk siparişimde böyle bir olay geldi hemde 100 dolar gibi bir tutardı sipariş tutarı dispute açtım anında 80$ ını alabildim. Şuan benden iyi durumdasın tecrübe etmiş oldun sonuç olarak :)
ndmylmz tarafından 07/Oca/15 18:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Onay verdiyse N11 hemen destekten para aktarımını dur durabiliyorsun