Alınık İkinci El Tablet Arıyorum
-
Merhaba tahribat,
8 yaşına girecek kardeşim için bir hediye almayı planlıyorum. Yani oyun oynanılacak ekranı 10" olan bir tablet arıyorum.Tabletler bir patlamadan sonra son dönemde kullanımları çok düştü. Elinizde kullanmadığınız temiz bir makine varsa bakmak isterim. Tekliflerinizi bekliyorum.
iPad Air, Samsung, Asus gibi markalar tercihimdir. -
http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t10-intel-atom-z3735f-183ghz-2gb-16gb-hdd-10-cam-bt-android-44.html#galeri ben bunu begenmiştim nasil olur mu?
-
Hocam çocuğun bundan önceki tableti Casper'dı. Daha bu yaşta teknolojiden soğutmak istemiyorum.
-
Webteknoda övmüşler ben almayı düşünüyorum
-
2 el niye alıyorsun al güzel bir şey sıfır kullansın :)
asus memopad iyidir.
-
koray bunu yazdı
2 el niye alıyorsun al güzel bir şey sıfır kullansın :)
asus memopad iyidir.
Hocam bende ogrenciyim, butcem kisitli.
-
Anladım hocam o zaman temiz bulursan iyi olur belki burada satan olur..
-
Güncel
-
Hocam bizim ufak yeğende var elinden düşürmüyor bütün psikolojisi bozuldu çocuğun. Vermediklerindede ona endeksleniyor. Daha 9 yaşında asosyal olmuş durumda. Bana sorarsan kitap al yada eğlenceli eğitim setleri olabilir. Yine en iyisini sen bilirsin ama yaratıcılığının ve gelişmesinin en önemli dönemini saçma sapan oyunlar oynayarak camdan birşeye odaklı yaşayan bir yeğenim olduğundan yazma gereği duydum
-
illa alacam diyorsan aman dikkatli kullandırın. sıpalar ellerinden düşürmüyorlar. kitap okumaya alıştırmaya bakın. benim oğlanı zor kurtardım bu meretten.
-
tabletten okusa nasıl olur hocam =))