Alınık Ps3
-
Mürid(e)ler ps3 e ihtiyacım var kırdırılmış olur kırdırılmamış olur hafızası o kadar önemli değil
elinde olanlar fiyatları yazarsa öm ile ulaşırım
Saygılar
-
fat kasa kırık 45gb hafıza 500 tl kargo benden
slim kırılmamış 300gb 600tl
Bosluk tarafından 07/Haz/17 19:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Konuyu görünce evdeki ps3 ü satayım aslında diye düşündüm, yıllardır 1 oyun bitirmişliğim bile yok boş boş duruyor diye.
Nerde acaba evde diye düşünürken, aklıma geldi ki arkadaşa verdiydim aleti :) Sağol hocam hatırlamış oldum alayım da ilana koyayım :) -
MaviGozluDev bunu yazdı
Konuyu görünce evdeki ps3 ü satayım aslında diye düşündüm, yıllardır 1 oyun bitirmişliğim bile yok boş boş duruyor diye.
Nerde acaba evde diye düşünürken, aklıma geldi ki arkadaşa verdiydim aleti :) Sağol hocam hatırlamış oldum alayım da ilana koyayım :)uygunsa fiyat sat bana hocam :)
-
Kırılmış var sıfır ayarında. İlgilenirsen oyunlarıyla birlikte yollarım.
-
piyasasını bile bilmiyorum, arkadaştan alayım sen hala almamış olursan sana satayım :)
-
Freak bunu yazdı
fiyat pm alabilirmiyim hocam?
-
letgo'da ne sattığıma bak! - Sony PS3 konsolu, iki denetleyici ve iki oyun kutusu+gt 6
letgo'da ne sattığıma bak! - Sony PS3 konsolu, iki denetleyici ve iki oyun kutusu+gt 6
-
Bende de kırılmış slim ps2, birkaç joystcik, 10-15 tane de indirdiğim oyun var. İsteyen olursa fiyatta anlaşırız herhalde.
-
DarkSkull bunu yazdı
Bende de kırılmış slim ps2, birkaç joystcik, 10-15 tane de indirdiğim oyun var. İsteyen olursa fiyatta anlaşırız herhalde.
Bana ps3 lazim hocam baska birine lazimdir belki
-
SaviorAngel bunu yazdıFreak bunu yazdı
fiyat pm alabilirmiyim hocam?
500-600 piyasasıymış. Ben rakam vermeyeyim sen söyle ben he diyeyim pm bekliyorum :)