Alsammı Almasammmı ?
-
hakkını helal et kardeş başlığını görünce 5 dk kadar güldüm
-
Alabileceksen Al Derim Ama Kac Santim Oldugunada Baglı:D
Edit: ŞakA Yapıorm Kardeş Alınma Sakına
-
var bu işte bir pislik :S tahribatı 125 YTL. ye satarlar mı? yok .. bi de 300 aktif üye varmış. eleman bu üyeleri kolay mı kazanmış ki 125 YTLye satıyo ?
-
www.turkddl.net site suan kapalı ama sitenin adresi bu ne diorsunuz ?
-
Bnce Alma O Herifi Bilirim Eziq Romeo Adminin Adı Yaramaz Adam...
-
benim site tanıyan tanır nie yamuk yapim ikinncisi de uye satısı 600 bin deilki kardeşim öle yazmışsın yani anlam weremedim www.xbul.net/1/roots/ site bu işde 3sü ise paraya sıkıştıgım için satıyorum yoksa turkddl satmam herkez bilir o sitenin script warez sitesi oldugunu ve uyeligin ücretli oldugunu vip deki scriptlerin hiç biryerde olmadıgını nese
-
realist sanırsam yaran war gocunuorsun scriptinimi piyasa yaptık ne ettik yegen ezik mezik laf atıorsun laflarına dikkat etmeni tavsiye ediyorum ezikcik
-
ewet romeo satior paraya sıkıştıgı icin veriomus ne diorsunzu sitede bu ewt arkadaslar ne diorsunuz
-
seLpak bunu yazdı:
-----------------------------
bir site var 50.985 konu 160.359 mesaj 600,bin üyesi var 125 ytl ye satio alsammı almasammı sitenin 2 alan adı var www.xxx.org ve net olarak
-----------------------------600 bin üyesimi var hajı bu biraz gazlama gibi oldu yaf :)
-
600 bin uye filan yok kim dior 600 bin oha derim www.xbul.net/1/roots bak burda site bak bakim kaç uye war
Toplam Hit: 11881 Toplam Mesaj: 56