Altı Ülkücüyü Öldürenin İtirafı...
-
RedKit bak kardes sanırım sen küpe de takıyosun sakallısın da sanırım..bak kardes burda itü diye bir üniversite var bir olay olmus tu hatırlarsanız bir kominist tarafından bayragımıza laf atılmıs ve ülkücülere tahrikce laflar atılmıstır..bu veledi yakalayıp agzını burnunu kırdılar...ondan sonra heberlerde ne yazdı biliyormusun...Ülkücüler adam dövüyor hırsızlık yapıyor gaps yapıyor bunlar vatan bölücü ülkücüler mhp yi kalkındırmak istiyor vs.bunun gibi seyler cıktı..şimdi gelelim senin konuna bak ben demiyorum tüm ülkücü haklıdır diye ama sana sunu sölim oo ülkğcğleri arastır ortalık ta bir sürü var ocaga baglı olmayıp ortalıgı karıstıran...Bence erkeklerin küpe takması da bir acayip olur..bende sevmiyorum ama gidip te dövmüyorum adam küpe takmıs diye...
NOT:BİR ÜLKÜCÜ NÜN GÖREVİ MİLLETE KARISMAK DEĞİL DAVASINI SÜRDÜRMESİDİR.BUNU SAKIN UNUTMAYIN!!!! -
kim yatıştırıo ülkücüler mi?güldürme beni
-
kardes gülmek istiyorsan bu kadar beklerim seni : )) bak şimdi de ben gülüyom : ))
-
noldu kardes sesin cıkmadı bea:D
-
kavga etmeyin amk. birkerede etmeyin.
-
ulan gerizekalı RedKit senin gibi beyinsizlere 500 binkere açıkladık burda.günümüzde ülkücü adı altında bir çok maganda vardır.yaptıklarını ülkücülükle bağdaştırmamak lazım.gerçek ülkücü bunları yapmaz.ülkücü olmak kolay deildir dedik.
ama senin gibi kaskafalı beyinsizler asla ve asla bunu anlamadı.ülkücüyüm diyip orda burda kavga eden aslında ülkücülükle alakası olmayan tiplerin yaptıklarını tüm ülkücülere mal ettiniz.
sonrada yavşak yavşak güldürme beni yalanmı ülkücüler şöle böle die cümleler kurdunuz topiclerde.
yeter aq ama sıktınız.gerçek ülkücüyü öğrenmek istiyorsan açar 9 ışığı okursun.orda herşey anlatılır.
gider yusuf ziya arpacıkla sohbet edersin o sana anlatır gerçek ülkücüyü.
şuraya birşeyler yazarken biraz düşünerek yazın.sabır dedik sabır dedik ama gidip birşey okuyim demek yerine gelip burda ülkücülere laf atmaktan başka bir halt edemediniz
bilmiorsan susacaksın okumadıysan ya da okumaya üşeniosan okumucaksan konuşmucaksın yorum yapmıcaksın.bissürü topic var başka birşeye takıl.
bu arada ölen kardeşlerimizin mekanı cennet olsun ruhlarına el fatiha -
yarın bir gün savaş çıksa ilk olarak ülkücüler gider menzile.senin gibi denyolarda daha dün eleştirdi laf ettiği adamlara dua eder başarılı olsunlar die.
ayşe nine kadar bile olamassın.menzile mermi bile taşıyamassın.ancak okumadan boş boş yavşak taksim ağzıyla alay eder konuşursun.züe git yorum yapma ülkücüler hakkında bre denyo -
sokakta cete olusturan adam bir fikir adami olamaz hacilar...ulkucu diye gecinebilir ama ulkucu olamaz..tipki halay cekip polise kursun sikmayi devrimcilik sananlar gibi :)
-
ben de bunu acıklamaya calısıyorum ama kim dinliyor ki.hala cene yapıyor.
-
yarın bir gün savaş çıksa ilk olarak ülkücüler gider menzile.
+100
Toplam Hit: 4645 Toplam Mesaj: 33