folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Altı Ülkücüyü Öldürenin İtirafı...

Altı Ülkücüyü Öldürenin İtirafı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek
    RedKit bak kardes sanırım sen küpe de takıyosun sakallısın da sanırım..bak kardes burda itü diye bir üniversite var bir olay olmus tu hatırlarsanız bir kominist tarafından bayragımıza laf atılmıs ve ülkücülere tahrikce laflar atılmıstır..bu veledi yakalayıp agzını burnunu kırdılar...ondan sonra heberlerde ne yazdı biliyormusun...Ülkücüler adam dövüyor hırsızlık yapıyor gaps yapıyor bunlar vatan bölücü ülkücüler mhp yi kalkındırmak istiyor vs.bunun gibi seyler cıktı..şimdi gelelim senin konuna bak ben demiyorum tüm ülkücü haklıdır diye ama sana sunu sölim oo ülkğcğleri arastır ortalık ta bir sürü var ocaga baglı olmayıp ortalıgı karıstıran...Bence erkeklerin küpe takması da bir acayip olur..bende sevmiyorum ama gidip te dövmüyorum adam küpe takmıs diye...

NOT:BİR ÜLKÜCÜ NÜN GÖREVİ MİLLETE KARISMAK DEĞİL DAVASINI SÜRDÜRMESİDİR.BUNU SAKIN UNUTMAYIN!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    kim yatıştırıo ülkücüler mi?güldürme beni

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek
    kardes gülmek istiyorsan bu kadar beklerim seni : )) bak şimdi de ben gülüyom : ))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek
    noldu kardes sesin cıkmadı bea:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kavga etmeyin amk. birkerede etmeyin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ulan gerizekalı RedKit senin gibi beyinsizlere 500 binkere açıkladık burda.günümüzde ülkücü adı altında bir çok maganda vardır.yaptıklarını ülkücülükle bağdaştırmamak lazım.gerçek ülkücü bunları yapmaz.ülkücü olmak kolay deildir dedik.
    ama senin gibi kaskafalı beyinsizler asla ve asla bunu anlamadı.ülkücüyüm diyip orda burda kavga eden aslında ülkücülükle alakası olmayan tiplerin yaptıklarını tüm ülkücülere mal ettiniz.
    sonrada yavşak yavşak güldürme beni yalanmı ülkücüler şöle böle die cümleler kurdunuz topiclerde.
    yeter aq ama sıktınız.gerçek ülkücüyü öğrenmek istiyorsan açar 9 ışığı okursun.orda herşey anlatılır.
    gider yusuf ziya arpacıkla sohbet edersin o sana anlatır gerçek ülkücüyü.
    şuraya birşeyler yazarken biraz düşünerek yazın.sabır dedik sabır dedik ama gidip birşey okuyim demek yerine gelip burda ülkücülere laf atmaktan başka bir halt edemediniz
    bilmiorsan susacaksın okumadıysan ya da okumaya üşeniosan okumucaksan konuşmucaksın yorum yapmıcaksın.bissürü topic var başka birşeye takıl.

bu arada ölen kardeşlerimizin mekanı cennet olsun ruhlarına el fatiha

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    yarın bir gün savaş çıksa ilk olarak ülkücüler gider menzile.senin gibi denyolarda daha dün eleştirdi laf ettiği adamlara dua eder başarılı olsunlar die.
    ayşe nine kadar bile olamassın.menzile mermi bile taşıyamassın.ancak okumadan boş boş yavşak taksim ağzıyla alay eder konuşursun.züe git yorum yapma ülkücüler hakkında bre denyo

... sorcerer & musket ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sokakta cete olusturan adam bir fikir adami olamaz hacilar...ulkucu diye gecinebilir ama ulkucu olamaz..tipki halay cekip polise kursun sikmayi devrimcilik sananlar gibi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek
    ben de bunu acıklamaya calısıyorum ama kim dinliyor ki.hala cene yapıyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    yarın bir gün savaş çıksa ilk olarak ülkücüler gider menzile.

+100

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 4645 Toplam Mesaj: 33