folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz

Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://facebookvideoindir.gen.tr/chp-yalova-milletvekili-muharrem-incenin-tbmm-konusmasi.html

oy oy oy.. daha bin tane daha söz söylenirde zaman yetmemiş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Hepar elektronik seçim sandığı geliştirmiş bu arada..

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=201227&cat=110&dt=2010/01/16

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fetullahın cemaatinin seçimlerde sandık başında hırsızlık yapmalarına karşı iyi yapmışlar.helal olsun.

bu videoyu ben bu vatanın evladıyım diyen herkes izlesin. ülkenin manzarası özetlenmiş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

fetullahın cemaatinin seçimlerde sandık başında hırsızlık yapmalarına karşı iyi yapmışlar.helal olsun.

bu videoyu ben bu vatanın evladıyım diyen herkes izlesin. ülkenin manzarası özetlenmiş.

++++++++

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

yarın bu adam ergenekon sanığı olarak tutuklanır, üzerine yüzlerce suç yıkılır, hapse atılır, unutulur, ölür gider.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

trampfd bunu yazdı:

yarın bu adam ergenekon sanığı olarak tutuklanır, üzerine yüzlerce suç yıkılır, hapse atılır, unutulur, ölür gider.

son dakikaları izlediysen kendiside diyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Haklı olduğu taraflar var ama bu adamın partisinin iktidardayken memleketin başına neler geldiğini yazardım ya neyse...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Haklı olduğu taraflar var ama bu adamın partisinin iktidardayken memleketin başına neler geldiğini yazardım ya neyse...

ne iktidarı kendine gel. chp 25 yıldır iktidar olamamış. olduğu zamandada bu adam yokmuşki. ecevit iktidarkende başı dik devletmişti. kıbrısı ecevitin sayesinde Türk toprağı yapmışız. şimdi ise kıbrıs üzerinde hain oyunlar oynayan hükümeti biliyoruz.

haklı olmadığı taraf yok. o şu bu değil. doğruları konuşmak yürek işi...hepara katılır umarım.

sen kendini adamın dediklerine dahil mi ettin nedir zoruna giden.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Akp'den önceki yönetimde ülkeyi dsp-chp-mhp üçlüsü yönetiyor diye biliyordum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

gerçekleri söylemesine rağmen hala ona değil vatandaşın kanını emene, ebesini skene itibar edilir, bu da bi nevi inanç meselesi.

Ehl-i Byte
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Akp'den önceki yönetimde ülkeyi dsp-chp-mhp üçlüsü yönetiyor diye biliyordum.

:))). birader dsp anap mhp vardı. ecevitide akepeyi iktidara getirmek için düşürdüler.

Toplam Hit: 20701 Toplam Mesaj: 108