Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz
-
http://facebookvideoindir.gen.tr/chp-yalova-milletvekili-muharrem-incenin-tbmm-konusmasi.html
oy oy oy.. daha bin tane daha söz söylenirde zaman yetmemiş.
-
Hepar elektronik seçim sandığı geliştirmiş bu arada..
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=201227&cat=110&dt=2010/01/16
-
fetullahın cemaatinin seçimlerde sandık başında hırsızlık yapmalarına karşı iyi yapmışlar.helal olsun.
bu videoyu ben bu vatanın evladıyım diyen herkes izlesin. ülkenin manzarası özetlenmiş.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------fetullahın cemaatinin seçimlerde sandık başında hırsızlık yapmalarına karşı iyi yapmışlar.helal olsun.
bu videoyu ben bu vatanın evladıyım diyen herkes izlesin. ülkenin manzarası özetlenmiş.
-----------------------------++++++++
-
yarın bu adam ergenekon sanığı olarak tutuklanır, üzerine yüzlerce suç yıkılır, hapse atılır, unutulur, ölür gider.
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------
yarın bu adam ergenekon sanığı olarak tutuklanır, üzerine yüzlerce suç yıkılır, hapse atılır, unutulur, ölür gider.
-----------------------------son dakikaları izlediysen kendiside diyor.
-
Haklı olduğu taraflar var ama bu adamın partisinin iktidardayken memleketin başına neler geldiğini yazardım ya neyse...
-
HaYVaN bunu yazdı:
Haklı olduğu taraflar var ama bu adamın partisinin iktidardayken memleketin başına neler geldiğini yazardım ya neyse...
-----------------------------ne iktidarı kendine gel. chp 25 yıldır iktidar olamamış. olduğu zamandada bu adam yokmuşki. ecevit iktidarkende başı dik devletmişti. kıbrısı ecevitin sayesinde Türk toprağı yapmışız. şimdi ise kıbrıs üzerinde hain oyunlar oynayan hükümeti biliyoruz.
haklı olmadığı taraf yok. o şu bu değil. doğruları konuşmak yürek işi...hepara katılır umarım.
sen kendini adamın dediklerine dahil mi ettin nedir zoruna giden.
-
Akp'den önceki yönetimde ülkeyi dsp-chp-mhp üçlüsü yönetiyor diye biliyordum.
-
gerçekleri söylemesine rağmen hala ona değil vatandaşın kanını emene, ebesini skene itibar edilir, bu da bi nevi inanç meselesi.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Akp'den önceki yönetimde ülkeyi dsp-chp-mhp üçlüsü yönetiyor diye biliyordum.
-----------------------------:))). birader dsp anap mhp vardı. ecevitide akepeyi iktidara getirmek için düşürdüler.