Android Klavye Önerisi?
-
Merhaba arkadaşlar,
Android tabanlı telefonumda kullanabileceğim klavye yazılımına ihtiyacım var.
Aradığım özellikler;
1 - Daha önce kullandığım kelimeleri hafızaya alması.
2 - Gerektiğinde kelime ekleyebileyim.
3 - İngilizce klavye olması ve önizleme olarak türkçe yapması.
Denediğim klavyeler ;
ai.type
google keyboard
Swift keyboard.
bunlar işimi görmedi.
Önerisi olan varsa sevinirim.
-
kaybolmuş.
-
Swiftkey neden olmadı?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Swiftkey neden olmadı?
İstediğim kelimeyi ekleyemiyorum.
Telefon dili ingilizce olduğundan dolayı, türkçe kelimeleri baz almak yerine yabancı kelimeleri baz alıyor.
-
UTHO bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Swiftkey neden olmadı?
İstediğim kelimeyi ekleyemiyorum.
Telefon dili ingilizce olduğundan dolayı, türkçe kelimeleri baz almak yerine yabancı kelimeleri baz alıyor.
Ben de telefonumu ingilizce kullanıyorum ve 3 dil tanımlı bend . Hangi dilde yazarsam yazayım tanıyor hemen sıkıntı olmadı daha. Aha bunu SwiftKey ile yazdım
-
Hızlı ve kelime hafızası için SwiftKey üzerine klavye bilmem. Klavye ayarlarından yeni dil ekleyip türkçe ingilizce ikisini birden kullanın, bence sorun kalmayacaktır. Hatta gmail üzerinden hesap eklerseniz bulut sisteminde kelimeleri yedekleme yapıyor. Güvenlik açısından sıkıntı olmayacağını düşünüyorsanız kullanabilirsiniz.
-
cenk88 bunu yazdı
Hızlı ve kelime hafızası için SwiftKey üzerine klavye bilmem. Klavye ayarlarından yeni dil ekleyip türkçe ingilizce ikisini birden kullanın, bence sorun kalmayacaktır. Hatta gmail üzerinden hesap eklerseniz bulut sisteminde kelimeleri yedekleme yapıyor. Güvenlik açısından sıkıntı olmayacağını düşünüyorsanız kullanabilirsiniz.
Klavye biçimini türkçe kullanmak istemiyorum.
İstiyorumki, klavye biçimi ingilizce olsun.
Yazdığım kelimeleri hafızaya kayıt edip, yazmaya başladığımda bana önersin.
-
touchpal
-
karabuyucu bunu yazdı
touchpal
Dediğim özellikler varmıdır ?
-
UTHO bunu yazdıcenk88 bunu yazdı
Dediğini SwiftKey de yapabiliyorsun hocam bak geri dön ikidir diyorum :D Iİngilizce klavyeyle yazıyorum şu anda.
-
deja-vu bunu yazdıUTHO bunu yazdıcenk88 bunu yazdı
Dediğini SwiftKey de yapabiliyorsun hocam bak geri dön ikidir diyorum :D Iİngilizce klavyeyle yazıyorum şu anda.
Mujux yazıyorum mühür olarak düzenliyor :)