Ani Su Isıtıcısı
-
Tasarımı, kullanılan malzemesi, çalışma prensibi ve özellikleriyle ilgili bir proje hazırlamam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı ?
Ani çıkışı olması lazım banyodaki şofben gibi. Kettle da bir su ısıtıcı ama benim aradığım musluklu olması yani suyun hemen çıkması lazım
-
hangi bölüm öğrencisisin, makinemi yoksa elektrik kısmı içinmi yardım istiyorsun.
Biraz bilgi versen be yeğen.
-
Endüstri Müh. Malzeme dersi için yapmamız gereken bir ödev. Banyodakini kırıp içine bakıcam en sonunda :)
-
Dün akşam nvt'de fikir yarışmasındaki kombi işini görür belki
ahaa sana linki
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv&seekTime=08-05-2011%2022:59
-
Kardeşim teşekkürler ama bana tasarımı ve kullanılan maddeleri açıklayacak bir görsel lazım :/
-
Doğan slx
-
Eskiden sökmüştüm yanılmıyorsam uzun bol kıvrımlı aliminyum boruya bakır ısıtıcı sararak yapılmış çok basit bir düzenekti.
ısıyı açıp kısacak birşeylerle ve su basıncıyla çalışan birşeydi
Çok kolay gibi görünüyor nerede takıldığını açarmısın
-
o düzeneği kağıda çizip suyun gelip borularda nasıl dolaştığını o borularda ne kadar kaldıgını ne kadar bir güçle hangi malzemelerden oluşan bir sistemde dolaştığını yazmam gerekiyor
-
ben bu lanet alet yüzünden ölümden döndüm.
-
up
-
sen açmadan hatırladıgım kadarıyla anlatayım açtım baktım şahsen. İçinde bir su haznesi var, soguk su girişi ve birde sıcak su cıkısı olan. 1-2-3 yazılı olan ısı arttırma seceneginin baglı oldugu bir potansiyometre var direnci arttırdıgında aldıgı akım yükseliyor dolayısıyla ısı artıyor. Temelde böyle olmalı. Yinede açıp baksan faydalı olur.