Ankara"Da İşkence Ve Savunma Aletleri
-
orjinal bi bordo bere alman gerek bende var mesela iyibi av biçagi eline oturacak tirnagina sürtünce kaymayacak oturacak cinsten saglam bi kelebek musta el bombasi bombaatar sevk fisegi falan iyi olur.
-
Muşta olmazsa olmaz.
-
bu koleksiyon gerektiğinde başka amaçlar içinde kullanılacakmı peki :)
-
ben zaten malzemeleri maltepe pazarından temin ettim
-----------------------------
vay be maltepemizde neler satlıyomuş haberiz yok bişeyden biz bi muştayı bulamadık:D:D
-
Sen de ankarayı buradan öğreniyorsun. Çık biraz kendin gezin:)
-
lapaci bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar ben kendi çapımda bir koleksiyon yapıyorum. Koleksiyonumun içeriği işkence ve savunma aletlerinden ibarettir. Koleksiyonuma neler eklememi önerirsiniz? Malzemeleri bulabileceğim nereler vardır(Ankara)? Bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Koleksiyonumdaki Bazı Gereçler : Kelebek(ler), Kalem Bıçak(lar), Alman Çakı(ları) , Sustalı(lar), Maşta, Asker Postalı, Munçıka, Demir Cop, Kelepçe, Elektro $ok, Bandana(lar) & Kar Maske(leri), Demir Sapan, Biber Gazı, Zincir(ler), Baseball sopası, 5başlı avcı bıçağı(30cm felan)
Başka neler alayım sizce? çelik yelek ve kalkan(hani şu çevik kuvvet dekinden) bulabileceğim biyer varmi ?
-----------------------------lan ben kendimi manyak sanırdım bi manyak bile olamadığım bu topicle tescillenmiş oldu :|
-
Çivili ayı pençesine ihityacın var
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
bu koleksiyon gerektiğinde başka amaçlar içinde kullanılacakmı peki :)
-----------------------------olabilir :)
________________________________________________________________________________________________________________
Nalet bunu yazdı:
-----------------------------ben zaten malzemeleri maltepe pazarından temin ettim
vay be maltepemizde neler satlıyomuş haberiz yok bişeyden biz bi muştayı bulamadık:D:D
-----------------------------av bayiisi dükkanları var..tezgah altından satıyorlar :)
________________________________________________________________________________________________________________
gkhn759 bunu yazdı:
Sen de ankarayı buradan öğreniyorsun. Çık biraz kendin gezin:)
-----------------------------Geziyorum zaten ama daha iyi yerler varmı diye soruyorum :)
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------lan ben kendimi manyak sanırdım bi manyak bile olamadığım bu topicle tescillenmiş oldu :|
-----------------------------:) :) :)
spawm bunu yazdı:
Çivili ayı pençesine ihityacın var
-----------------------------onu duydum..yeni gelmis..alacam
-
salamından bide pompalı veya otomatik tüfek al :|
-
dildoyu unutmussun :/