Ankara‘Da KPSS İçin Dersane Tavsiyesi [Yardım]
-
İyi akşamlar mürid(e)ler,
Bu sene KPSS için dersaneye gitmeyi düşünüyorum ama Ankara'daki dersaneler ile ilgili pek fikrim yok. Eğer fikri, deneyimi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler şimdiden...
-
karanfilde etkili eğitim var ben oraya gittiydim. sende bir görüş istersen hocam..
-
Alanda murat eğitime yazıldım. çok iyi diyorlar, bakalım görecez.
-
aynı başlığı bende istanbul pendik için acacaktım hatta karacan mı yoksa murat derhanesi mi diyecektim
-
by_ugr bunu yazdı:
-----------------------------
Alanda murat eğitime yazıldım. çok iyi diyorlar, bakalım görecez.
-----------------------------Yargı Akademi için bi fikrin, duyumun var mı hocam?
-
Yukarı...
-
fem aga fem, her ne kadar herkes kötülesede, kimse istemedikten sonra sana baskı felan yapmıyorlar. adamlar işi profesyonel yapıyorlar. feme gidersen pişman olmazsın.
adamların derdi para kazanmak değil. ihtiyaçları yok diğer kurumlar gibi. fem den şaşma derim.
-
hocam mesele en zor soruları sormak değil mesele kpss sınavına öss ye eşdeğer soruları sorarak hazırlamak değil. Ben eğitim de karacan ı heryerde tek geçerim. Adamlar bu işi biliyorlar açık. hakkını vermek lazım.
-
Ben de bugün yediiklim dersanesine kaydoldum sakarya caddesindeki. Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler...
-
kpss için dersaneye gitmeyi düşünüyorum tavsiyeleriniz varsa sevinirim..erken kayıttan faydalanayım aslında ankarada aynı şekilde gidecek varsa grup indirimindende faydalanabiliriz..
-
Yargı dershanesi fena değil