Ankaray
-
Tnrsk bunu yazdı
hoca senin dediğin kelek etkisi olmuyomu yanlış mı biliyorum,eğer öyleyse sadece ankaray için değil hayatta olan herhangi bişey için bile film çekebilirsin hayalgücüne kalmış
birde bu tip olaylar hiç bitmeyecek bana göre yöneticiler halkın aynasıdır bizim topluma sihirli bi değnek değmedikçe değişmez
Haklısın hocam hiç değişmez.. Film felan yaparsak belki toplumun dikkatini çeker insanlar hakkını arayabilir.
-
izmir'în raylı sistemi tüm maddi sıkıntılara rağmen gayet iyi durumda. ayrıca öğrenci iseniz 1 TL ye İzmir'in bi' ucundan (mesela havalanı-gaziemir) diğer ucuna (gerçekten diğer ucu-aliağa) gidebilir ve aktarma sistemi sayesinde ücretsiz geri dönebilirsiniz (kentkart 90 dk içinde ilk basıştan sonra para almıyor).
-
RockZs bunu yazdı
izmir'în raylı sistemi tüm maddi sıkıntılara rağmen gayet iyi durumda. ayrıca öğrenci iseniz 1 TL ye İzmir'in bi' ucundan (mesela havalanı-gaziemir) diğer ucuna (gerçekten diğer ucu-aliağa) gidebilir ve aktarma sistemi sayesinde ücretsiz geri dönebilirsiniz (kentkart 90 dk içinde ilk basıştan sonra para almıyor).
İzmir'e mi taşınsak ne yapsak arkadaşşş
-
Yani orada çalışan iş makinası operatorü ve sorumlularının yükünü belediye başkanına mı yüklemek gerekiyor. Aynı şekilde o metro hattı bakım ekibini de? O ekip neden orada güvenlik önlemi almadı diye sormak daha doğru değil mi?
iş makinasına 25 metre yaklaşmayın demişler. Ne iş makinası ekibi ne de metro sorumluları iplememiş. Haliyle kaza olmuş. Burada belediye başkanı mı suçlu?
Yarın, öbürgün, bir ay sonra o bakım yapılmasa da sistem bozulsa niye zamanında bakım yapmadınız diye yine belediye başkanı suçlu olacak. Yine film senaryosu yazmaya niyetlenenler olacak.
-
abi 96 da açıldıydı ankarada metro. Küçüktüm hatırlıyorum ama çok hoşuma gitmişti o zaman. Şimdi bakıyorumda açıldığı günkü metro neyse hlaa aynı. Gerçi metronun şekli önemli değil. Ama metro hattı bile bi gram ilerlemedi.
Bir Ankara'lı olarak gökçekin 3 dönemdir belediye başkanlığını kazanmasına ŞAŞMAKLA beraber büyük annem ve büyük babam gibi çok insan olduğu sürece gökçeğin kazanacağınada maalesef eminim.
-
Biraz önce dersten gelirken, bindigim trenin önündeki tren arıza yapmış, 3 tren konvoy olduk. Birde köln un en işlek caddelerinden birinn üzerinde. Dingil kapıları açıp bizi bırakmadı kaç dk. Bakıyorum arkadaki trendekiler inmiş biz hala bekliyoruz.
Neyse demem o ki sadece tr de olmuyor böyle sorunlar
-
insanoğlu işte hep daha fazlasını ister
-
Ankaradki trafik düzenlemesi turkiyenin hic bi yerinde yok. Yillardir biniyosunuz metroya 2 jere bozuldu diye mi sikayet ediyosunuz. Melih Gokcek cok yer amq cok da calisir. Gelin Kirikkale ye de size belediye gostereyim. 10 yildir hic usenmeden yatan. Kilini kipirdatmayan. Somine basinda yatan kedi misali.. Gelin de reziklik gostereyim size.
-
melihcigimle gorusucem içiniz raat olsun
-
imlegend bunu yazdı
Yani orada çalışan iş makinası operatorü ve sorumlularının yükünü belediye başkanına mı yüklemek gerekiyor. Aynı şekilde o metro hattı bakım ekibini de? O ekip neden orada güvenlik önlemi almadı diye sormak daha doğru değil mi?
iş makinasına 25 metre yaklaşmayın demişler. Ne iş makinası ekibi ne de metro sorumluları iplememiş. Haliyle kaza olmuş. Burada belediye başkanı mı suçlu?
Yarın, öbürgün, bir ay sonra o bakım yapılmasa da sistem bozulsa niye zamanında bakım yapmadınız diye yine belediye başkanı suçlu olacak. Yine film senaryosu yazmaya niyetlenenler olacak.
aa olur mu hocam, kizilayda bi otobusun bile tekeri patlasa erdogan suclu yonetim suclu gokcek suclu. istifa edip erken secime gidilmeli. yoksa devrim yapilmali.
izmirdeki metroyla izbani karistirmayin bir de arkadaslar. izban belediyenin degil. o begenmediginiz hukumete bagli tcddnin hizmetidir.