folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Apple'ın İphone 7 32 GB Modeldeki Uyanıklığı

Apple'ın İphone 7 32 GB Modeldeki Uyanıklığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir kebapçıya girip 1.5 Adana kebap söylüyorsunuz. Tabağı 20 lira.

Ancak garson size tabakta yeşil mercimek getiriyor.

Garsona sorarsınız tabi bu ne lan diye. Oda cevap verir :

-Abi bunda da etle eş değer kalsiyum var. Ne fark eder ha et yemişin ha mercimek nasıl olsa yarım saat sonra sıçacaksın, yut gitsin.

mkyb tarafından 14/Eki/16 02:33 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Her eleştiriye yol yaptılar diyen akpli gibisin @panxer 

adam bana Yok iki kat hızlı işlemci Yok 3 kat hızlı ram diye telefon satacak, bir önceki modelden yavaş çıkacak ama ben steve jobsun yüzü suyu hürmetine olur canım böyle şeyler hakkım helal olsun sana ey apple mı diyeceğim?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

Iphone ve ios diger telefolardan iyi olabilir. Ama bu sik gibi oldugu gercegini degistirmez. 

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

adam bana Yok iki kat hızlı işlemci Yok 3 kat hızlı ram diye telefon satacak, bir önceki modelden yavaş çıkacak ama ben steve jobsun yüzü suyu hürmetine olur canım böyle şeyler hakkım helal olsun sana ey apple mı diyeceğim?

beğenmeyen android kullansın. sonra uygulama çötü yok durduruldu cevap vermiyor bu tarz şeylerle uğraşırsın. spora gidersin koşarken runtastik hata verir kayıt yapmaz vs. 

tecrübe ile sabittir stabilite çok önemli. android hala emekleme sürecinde.

insanların hem sevmeyip hem almayıp hemde bukadar laf atmasınıda anlamıyorum. 1 yılda eskiyecek android amiral gemilerinden hangisi sizi mutlu edebiliyor. yada gerçek anlamda tatmin olamadığınız için bu kadar giriyorsunuz bu savaşın içine.

google playde diğer launcherların o kadar çok indirilmesinin sebebi insanların daha hafif daha hızlı veya kendisininkiden daha iyi bir launchere geçiş yapmak istemesi ancak apple tarafında sade ve basit insanlar ihtiyaç bile duymuyor bir launcher eklentisine çünki eldeki iyi.

veya yazılım devi google ı ele alalım.  hangouts , gtalk , allo , duo vs.   hatta bir tanede chatleşmek için çıkartacakmış  tek bir işi yapacak 5 tane farklı program yazana kadar 1 tane imessage yazamadılar çünki bakış açıları bok.

PanxeR tarafından 14/Eki/16 09:53 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

benim anlamadığım milyarlarca telefon üretmeyi hedefliyorsun ulan millet çıldırmış yok dayanıklılık testi diye orasına burasına sokucak telefonu neredeyse kimse düşünmüyor mu ulan bi alt modeliyle bu telefonu karşılaştırırlar daha az performans mı verecek yoksa hızlı mı olacak bakmıyorlar mı hiç 

gerçi adam kamerayı 3 cm sola aldım diye telefon üretse 5 milyon yine satar :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    Fuzulli bunu yazdı

Apple ürünü kullanmak Ferrari satın alıp şoföre kullandırmak gibi bir şey, fazla üzerinde durmana gerekecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hardcore kullana bileceğin bir telefon değil, o da yeter fanboylara, aradaki farkı günlük kullanımda anlaşılabilecek bir şey değil ki bilgisayarda bile 39MB/s kullanmıyorsun.

Ne olur soylesene Android telefonda 'hardcore' ne yapiyorsun? 

Android kaynak kodlarini indirip istediğin şekilde değiştirip  tekrar derleyip telefona mı kuruyorsun? 

1 torrent istemcisi kuruyorsunuz en fazla adi hardcore olmuş 

şimdi şöyle bi durum var, bi uygulamadan çıkığ diğerine giriyorum. sonra öncekine döndüğümde androidde olduğu gibi buluyorum, iosta en baştan başlıyor. ha burda noluyor? fakire sadaka verir gibi verdiği ram ile yüksek performans sağlamak için arkaplanda uygulamayı tutmuyor. ama androidde tutuyor. yine androidde ram yetmiyorsa bunu tutmamasını ben zaten sağlayabiliyorum. sikmişim öyle stabiliteyi yani. adamlar hiçbirşey bulamıyor "6gb ram ne yea" diye bok atıyor. bazısı daha ilginç, ramın %70ini kullanıyor android diye laf atıyor. e napacaktı?

neyse ios hazır maket ev gibiyse android lego gibi. ikisinin de kullananı farklı. burda niye ios kullanıyon diye laf atacak halim yok, işine o geliyordur onu kullanıyordur. fakat ios'u tanrı gibi görmek de ayıp. azıcık genç ve teknolojiye meraklı adamı ios tatmin etmez. android ise johnny abi gibi tatmin eder.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

@panxer hocam bu viraller icin apple iyi odeme yapiyor mu? sadece tbt için mi? :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

benim anlamadığım milyarlarca telefon üretmeyi hedefliyorsun ulan millet çıldırmış yok dayanıklılık testi diye orasına burasına sokucak telefonu neredeyse kimse düşünmüyor mu ulan bi alt modeliyle bu telefonu karşılaştırırlar daha az performans mı verecek yoksa hızlı mı olacak bakmıyorlar mı hiç 

gerçi adam kamerayı 3 cm sola aldım diye telefon üretse 5 milyon yine satar :D

hocam apple dan başka hiç bir firma her sene bi iyisi hep daha iyisi diye gitmiyor üreticilere bakıyıorsun ulan hep bi iyi bi kötü bi fazla malzeme bi eksik malzeme 

örnek millet metal istedi diye s6 cıktı ulan samsung un taşşak geçtiği SD kart ve çıkarılabilir hafıza yok sonra gitti s7 yaptı bu sefer SD kart cıkısı koydu demekki başta da yapabiliyormuş bunu

sonra gitti apple ile taşşak geçtiği kulaklık girişini aşağı koyma meselesinden sonra aşağıya koydu ? şimdide jac cıkısı var diye taşşak geçmeye çalistiği note7 yi piyasadan toplamaya çalısıyor.

problem apple ın koydugu özelliği tam koyması oyüzden ilk o üretmiş gibi , apple pay ?  ilk NFC yi apple mı yaptı hayır en son o yaptı ama yaparken ne yaptı ? abd ve ingilterede en çok alışveriş yapılan mağzalar ile anlaştı millet cüzdan çıkartma alışkanlığını değiştirdi. yani ilk o bulmadı ama ilk o işlevsel hale getirdi.

4k yı o bulmadı ama o gerçekten işe yarar hale getirdi çünki hem çekerken hem çektikten sonra video düzenlerken ki YAZILIM DONANIM aşkı başka hiç bir telefonda yok.  ayfon ile çektiğin videoyu saniyeler içinde düzenleyip çok güzel biçimde paylaşırsın androidde ise 100 tane düzenleme yazılımı indirmen lazım.

vs vs vs böyle gider. 

bakın rakip iyidir diyorum android gelişsin fakat belki BADA bile daha stabildi.

@caagroup

para ödemesine gerek yok ama ios 10 u sevmedim bi ios9 görselliği kalsaydı keşke diyorum. 

PanxeR tarafından 14/Eki/16 09:59 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

beğenmeyen android kullansın. sonra uygulama çötü yok durduruldu cevap vermiyor bu tarz şeylerle uğraşırsın. spora gidersin koşarken runtastik hata verir kayıt yapmaz vs. 

insanların hem sevmeyip hem almayıp hemde bukadar laf atmasınıda anlamıyorum. 1 yılda eskiyecek android amiral gemilerinden hangisi sizi mutlu edebiliyor. yada gerçek anlamda tatmin olamadığınız için bu kadar giriyorsunuz bu savaşın içine.

google playde diğer launcherların o kadar çok indirilmesinin sebebi insanların daha hafif daha hızlı veya kendisininkiden daha iyi bir launchere geçiş yapmak istemesi ancak apple tarafında sade ve basit insanlar ihtiyaç bile duymuyor bir launcher eklentisine çünki eldeki iyi.

veya yazılım devi google ı ele alalım.  hangouts , gtalk , allo , duo vs.   hatta bir tanede chatleşmek için çıkartacakmış  tek bir işi yapacak 5 tane farklı program yazana kadar 1 tane imessage yazamadılar çünki bakış açıları bok.

şimdi öyle deme, parasına göre. biraz da seçim işi. gidip samsung s7 alırsan patlar tabi. ama şimdi ben iki sene ideos x5 kullandım (aldığım gün bile eski telefonlar arasında yerini almıştı) 2 sene de gm discovery kullandım. bunları hep tam performans kullandım ve benden sonra başkaları da kullandı. ikisinin fiyatını topla, 3le çarp al sana zamanının iphone parası.

demek istediğim bir iphone alıp 5 sene kullanana kadar 2 senede bir tel değiştirip 6 sene kullanırsın veya sağlam bi amiral gemisi alırsın iphone fiyatına, gene 5 sene kullanırsın. gidip 600 liraya gm android one alıp 3.500 liralık iphone 6s kadar ömrü gitmiyor diye şikayet etmemek lazım.

androidle iosu karşılaştıracaksan aynı fiyattaki cihazlarla karşılaştırmak lazım.

google 5 uygulama çıkarmış da imessage hepsinin yerini mi tutuyor veya o kadar çok mu kullanılıyor sanki? ben söyliyim imessage de bok gibi. 2 hafta önce atılan sms bana yeni geliyor çünkü imessage ile gödnermeye çalışmış, gönderemeyince sms olarak da atmamış bekletmiş. sms atmak için bile seçim hakkım yok, mecbur i message atıcam bu kadar kısıtlayıcı bi sistem.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Akpli örneğine uygun devam ediyorsun "beğenmeyen gitsin ülkeden, eleştiremezsiniz "

ikincisi ben de iphone kullanıyorum 

üçüncüsü iOS kullanıcıları launchere gerek mi duymuyor yoksa Yok mu?

klavye için de aynı saçmalıkları söylüyordunuz ekran boyutu için de apple fanboyları değil müşterileri dinledi de düzeltti

son olarak, savunmak zorunda değilsin 

Toplam Hit: 3321 Toplam Mesaj: 31
apple iphone iphone apple iphone 7