Aradığım Ses Kablosunu Bulamadım
-
Ses kablosu alcam şu resimdekinden fakat hangisine baksam hep düz çıkıyo bana ses ayarlısından lazım. Ne diye aratcam bilemedim.
Şu -
Ses ayarlı kulaklık uzatma kablosu diye ara hocam
-
Hocam kulaklık uzatma kablosu değil bu aux kablosu , ses ayarlamalı aux kablosu diye arat biraz zor bulursun ama bulursun.
-
öyle aratınca bi ucu dişi çıkıyo
ses ayarlı hoparlör kablosu diye arattım fakat gene bulamadım -
NewwarrioR bunu yazdı
Hocam kulaklık uzatma kablosu değil bu aux kablosu , ses ayarlamalı aux kablosu diye arat biraz zor bulursun ama bulursun.
Öyle de arattım fakat bunun da ses ayarlısını bulamadım. Vatanda bimeksde hepsiburadada vs hiçbirinde yok.
Bunun ayarsızını alsam hoparlör nasıl ses verir? Pc den azaltıp artırıp maksimum sese ulaşabilirmiyim gene? -
Hocam alırsın aynı kaliteyi illa bunun üzerinde ses ayarı olmasına gerek yok. Tanıdık birinden bulabilirsen yada bir elektronikçiye gidip ilk deneyip sonrada alabilirsin.
-
-
Mxmax bunu yazdı
Hoca ayarlı olanın iki ucu da erkek olması lazım bunda biri dişi. Diğeri de ayarsız.
Bulamazsam ayarsız alcam galba -
Dayımda a4tech ses sisteminin yanında vermişlerdi bu kablodan. Olmazsa firmayı ara iste hocam ücretiyle kargoya vs verirler.
-
The-ExTaCy bunu yazdıMxmax bunu yazdı
Hoca ayarlı olanın iki ucu da erkek olması lazım bunda biri dişi. Diğeri de ayarsız.
Bulamazsam ayarsız alcam galbahocam ayarlı olanın dişi ucuna diğer linkteki erkek girişi taksan olmaz mı ?
-
Bende var bu kablonun aynisindan.