Aramızda Tekel Bayii Var Mı?
-
Herkese selam, aramızda tekel bayii arkadaş var mı? Kullandığım sigarayı bir türlü bulamıyorum, Opet'te bazen oluyor bazen olmuyor, büfelere falan da getirmiyorlarmış Davidoff Burgundy sigarasını. Bunu nereden bulabilirim, gerekirse beş on karton tek seferde alabilirim.
-
a101 den alıyorum. 5 er 5 er alabilirsin. direk karton istersen vermezler haberin olsun.
-
Tekele söyle sipariş etsin hocam
-
wordros bunu yazdı
a101 den alıyorum. 5 er 5 er alabilirsin. direk karton istersen vermezler haberin olsun.
Birazdan çıkıp bakacağım, karton alamazsam öyle yapıcam en fazla :/
-
yorgoangelopoulos bunu yazdıwordros bunu yazdı
Birazdan çıkıp bakacağım, karton alamazsam öyle yapıcam en fazla :/
orada ki arkadaşlara rica et. Her fişte 5 tane satabiliyorlardır. Ayrı ayrı dilediğin kadar verir. Tartışmadan rica edersen hocam :)
-
as. şimdi en yakın arkadaşlarıma dahi söylediğimi sana da söylemezsem olmaz çünkü en yakın arkadaşlarıma haksızlık yapmış olurum (;
"büyük tuvaletini iç" :DDD
ne olduğunu buraya yazamıyorum under. amcamız hazır kıta bekler, yoksa resmini bile atarım (; saygılar&sevgiler amcacım (;
bu sigarayı neden içersiniz hiç anlayamadım. diceksiniz sen hiç içmedin mi? şöyle anlatayım; 88 doğumluyum meslek lisesi okudum lise zamanı bütün arkadaşlarım içiyordu ben iyi hatırlıyorum şöyle düşünüyordum; bir cumartesi-pazar yol, play station, internet için 20 milyon yetiyordu bir paket sigaraya 3-4 günde bir böyle 15-20 milyon para veremezdim (: zaten kokusu bile kötü geliyordu ve sağlığımıza zararlı olduğunu da öğrenmişim. bunlardan dolayı içmeyi düşünmüyordum ama ulan meslek lisesi okuyorum bütün arladaşlarım içiyor burda denemeyecemde nerde deneyecem diye düşündüm arkadaşımdan sadece bir kere çektim anında boğazımı yaktı öksürttü falan o anda dedim bu "büyük tuvaleti" nasıl içiyorsunuz dedim bi daha da hiç içmedim. o zamandan beri yanımda "büyük tuvaletini" içen arkadaşlarıma hep "büyük tuvaletini iç" diyorum :DDD
@yorgoangelopoulos ve sigara içen herkes; "büyük tuvalet" için :DDDDD
-
Tekel arkadaşıma sordum. Cevap verdiğinde haber edeceğim.
-
Kadikoyde Tekel acıyorum yakında ihtiyac halinde sipariş veririz isteyene.
-
Aramızda Tekel Bayii varsa çok şaşırırım.
-
sardalyali bunu yazdı
Bu bir jargon mu... Çok ilginç . geri kalmışım
-
italyan bunu yazdısardalyali bunu yazdı
Bu bir jargon mu... Çok ilginç . geri kalmışım
Biz hep genelde ondan bahsederken "Tekel arkadaş" deriz. Başka bir açıklamayı uygun görmüyor kendisi hakkında.