Ares Artık Ücretlimi?
-
az önce indirdim de aktive etmemi filan istiyor?
altarnatifi varmı
Mods: Konuyu doğru yere açmaya özen gösterelim -
shareaza yı duydun mu hocam ?
-
ilk defa duydum indiriyorum hemen
-
kurdum namusuz isteğim herşeyi buluyor fakat sürekli beklemede üstelik 3sunucudan toplamda 100 küsür kişi olmasına rağmen bekliyor hep benmi yanlış yaptım birşeyi
-
bi de bu var www.frostwire.com
-
SciLors GrooveDownloader
-
bize aşk lazım LimeWire alzım :P
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
kurdum namusuz isteğim herşeyi buluyor fakat sürekli beklemede üstelik 3sunucudan toplamda 100 küsür kişi olmasına rağmen bekliyor hep benmi yanlış yaptım birşeyi
-----------------------------valla hocam buldugun dosyalar edonkey agında mı ? oralarda genelde cok sıra oluyo benım bildigim
portları filan actın mı bağlantı durumu ne görünüyo programda?
-
SyspioniC bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam buldugun dosyalar edonkey agında mı ? oralarda genelde cok sıra oluyo benım bildigim
portları filan actın mı bağlantı durumu ne görünüyo programda?
-----------------------------başlangıçta port açmaktan bashetmiş evet de o nasıl yapılıyor bilmiyorum ki
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------süpermiş bu hemen aresi şutladım pc'den ama bağlantı çok ağır sanki
sizde nasıl -
aliyk bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------süpermiş bu hemen aresi şutladım pc'den ama bağlantı çok ağır sanki
sizde nasıl
-----------------------------aynen bendede çok çok yavaş