Arkadaşlar Elimdeki Db Yi Siteye Atamıyorum (Yardım )
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
benim soruya cevap verecek vatandaş?
-----------------------------Kardeşim, Diyelimki kullandığın sistem aynı ve o yüzdn DBlerde aynı ve tablolarda.. sen user /Kullanıcı tablosunu alp import edersen sadece user tablosunu işlemiş olcaksn DB'ye... tabi ne olr ne olmaz yedek almayı unutma...
-----------------------------db yi nereye yükleyecemde tablo yapacam abicim =) tabloları nasıl bireltşrecem ben bi sql dosyasının çinden sadece üyelr bölümünü yada konular bölümünü almak istiyorum kendi dbme import etmek istiyorum nasıl yapabilirim bunu açıklamalı anlatacak bi mürid çıkarsa çoık işime yarar.
-
yalnizturk bunu yazdı:
tmmdahocam orda host adresi yazan yere hangi adresi atacam
-----------------------------host adresi yazan yer?
kendı sitenin ismini yazıcaksın hocam.
-
SQL editorler war... sadece user tablosunu ordan ayıklarsın... ayıkladıktan sonra Nereye import etmek istiorsan oranın tablo yapısına göre ayarlaman lazım..
Sallıyorm
1. DB'de Userid pass e-mail warken
2.de'de kullanıcı sifre mail olması sorun olcaktır ayklamaktan kastım bu
http://rapidshare.com/files/144640461/EMS.SQL.Manager.2007.for.MySQL.v4.4.0.5.Cracked-iNViSiBLE.rar Burdan indir.
Screen ve inceleme için : http://sqlmanager.net/products/mysql/manager/
Bu editor ile azda olsa sana yararı olcaktr diye dşünüorm..
-
sonuçta ikiside vb dbsi benim asıl anlatmak istediğim şu tabloyu aldıktan sonra nasıl forumdaki dbye import edeceğim normal db yükler gibi falanmı dbdeb pek anşamıuyporum sql falan kodlarla aram iyi değildirde :/
-
Database'in tablolarını bilmediğim için yükledikten sonra hata verir mi bilemem :)
ama Yapcğn olay şu.. PHPmyadmin'e girip yada local'demi nerde calısıyosan veritabanını seçip oraya yüklemek isteğin db'i İmport[içe aktar ] diyerek işliyosn...
-
BilimAdami bunu yazdı:
sonuçta ikiside vb dbsi benim asıl anlatmak istediğim şu tabloyu aldıktan sonra nasıl forumdaki dbye import edeceğim normal db yükler gibi falanmı dbdeb pek anşamıuyporum sql falan kodlarla aram iyi değildirde :/
-----------------------------ya sql dosyasını note pad gibi bişey le aç onun içinden user tablosunu seç yada mysqle sqldosyasını yukletamamını ordan user tablosunu işaretle dışarı aktar elinde sadece user tablosunun sql kodları/dosyası kalmış olur .onuda kendi user tablona import et (içeri aktar)
-
@ ßisses
peki hoca siz halada cevaplandırmadınız soruyo orda local host yazıyoya benim sitemin adı milliyapim.com şimdi bunu direkmi yozıyorum yoksa forumun olduğu dizinimi
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------ya sql dosyasını note pad gibi bişey le aç onun içinden user tablosunu seç yada mysqle sqldosyasını yukletamamını ordan user tablosunu işaretle dışarı aktar elinde sadece user tablosunun sql kodları/dosyası kalmış olur .onuda kendi user tablona import et (içeri aktar)
-----------------------------bak bu zekice =)
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@ ßisses
peki hoca siz halada cevaplandırmadınız soruyo orda local host yazıyoya benim sitemin adı milliyapim.com şimdi bunu direkmi yozıyorum yoksa forumun olduğu dizinimi
-----------------------------sen oraya aynen şunu yaz ve devam et
localhost
yaz bunu hiçbişi yazma olması lazım böyle
-
BilimAdami
Arkadaşın mesajına zekice demen güzel :) bian kendimi Salak hissettm... Ben karıştırmaman için Direkt editor ile al aç ve kopyala demeyi anlatırken Notepad ile açmak daha güzel gelmiş sana :)
eee ne diym bana yol göründü :P