Armani (Black) Code
-
Kullanan var mı? İzlenimleri neler?
Kendim dahil çok beğendiğim kullandığım bi koku ancak uzun süredir hep çakmasını kullanıyorum.
Orj almak istiyorum, piyasa fiyatları nelerdir ve internette nerelerden temin edebilirim? Şu an güvendiğim bi sitede 120 Tl. Kampanya sitesi olduğu için piyasa fiyatını merak ediyorum ne durumda?
-
5-6 yıl önce black code vardı.o zamanlar üretimden kalktı.kokusu farklılaştırılarak (bence kötüleştirilerek) code ı çıkarttılar.piyasadaki hiç bir code veya black code eskisi gibi değil.piyasa fiyatı dediğin civarlarda, beğeniyorsan al.
-
acqua di gio aldım hepsiburadadan hiç kalıcı değil. :S
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Sana öyle denk gelmiş benim aqua di gio kıyafet yıkanana kadar kokusu çıkmıyodu..
Şuana kadar sıktığım en güzel parfüm calvin klein hele bide orjinali ucuza bulursanız hiç düşünmeyin.. -
aq dünyanın parasını bize kalıcı olmayanı rastgelsin diye mi verdik :/
-
türkiyede 50 ml'lik fiyatına strawberry de 125 ml'lik şişesini alabilirsin...
code cok iyi parfümdür. orjinal olaraktan kullanırsanız d&p den falan farkını anlarsınız :)
pahalıdır ama değer yani fiyatına göre...
onun ayarında diesel fuel for life,diesel only brave,jean paul gaultier ya da paco rabanne one million kullanabilirsiniz.. bunların da kokuları iyidir.
özellikle bu aralar revacta olan parfümse paco rabanne den one million herkes kullanıyor sanırım :))
-
YTL 97.50
tamamen güvenli. ben Acqua Di Gio Eau De Toilette kullanıyorum
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------yemişler seni :D sahte vermişlerdir su karıştırmışlardır vs. gidip yapay aldığımda bile kalıcı olabiliyor.
-
Armani Code kullaniyorum, gayet guzel parfurm fakat benim favorim Hugo Boss Energise ;)
-
Noneyim bunu yazdı:
Kullanan var mı? İzlenimleri neler?
Kendim dahil çok beğendiğim kullandığım bi koku ancak uzun süredir hep çakmasını kullanıyorum.
Orj almak istiyorum, piyasa fiyatları nelerdir ve internette nerelerden temin edebilirim? Şu an güvendiğim bi sitede 120 Tl. Kampanya sitesi olduğu için piyasa fiyatını merak ediyorum ne durumda?
-----------------------------hocam bahsettiğin site hakaten güvenilirse al hemen.. yazın yurtdşndan gelirken almştm, ben aldmda 56 euro ydu free shopta, daha ucuza bulabileceğini sanmıyorum zaten.
-
Diesel the brave al hic dusunmeden. Hem daha az kiside var hem acaip kalici hem mukemmel