Aşırı El Termelesi Rahatsızlığı
-
amma vicik adamlarsiniz hee terlettiniz ortaligi:))
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------
nos18 bunu yazdı:
http://www.attabot.com/haberleri/prof-dr-yunus-karakoç/ ----- hocam olur kendisi gelin bi bakalım
maliyeti ne oluyor hastaya
çok bi amliyeti yoktur bunun sadece makineyi fişe takıp çalıştrıosun cerrahi bişe de yok ucuzdur kanımca -
yillar once acilmis ve tartisilmis bir konu.
teshis koymak gerekirse;
probleminiz hiper hidrozis.
asiri el ve ayak terlemesi.
cozum yolu olarak da botoks yaptiriyorsunuz her 6 ayda bir.
2. cozum yolu olarak da ellerinizdeki ter bezlerini ameliyatla vucudunuzun bir baska bolgesine aldiriyorsunuz.
ama bu pahalidir.sonra o belirlediginiz bolge terliyor.
-
Osbir çekerken rahatlık olur canını sıkma öle kalsın boşver :D:D
-
IRET bunu yazdı:
Elleri aşırı terleyenlere soruyorum sırf meraktan, arkadaşlar nabzınız kaç atıyor?
-----------------------------nabızımı bilmiyorum ama tansiyon bende genelde 11/6
-
Yıllardır bu konu ile ilgili doktorların kapısını aşındırırım 3 büyük şehirde yaşadım küçükken ergenlik geçer diyorlardı onu diyen doktora gittim kocayınca bu sefer gıkını çıkaramadı hep aynı hikaye bir tane kıçı kırık krem verirler birde pudra bunu kullan hesabı ama hikaye hiç bir işe yaramıyor deliricem 30 yaşıma geldim ama bir nane yok hep aynı hep aynı.... 30 yaşımda hala ergenim ben böhühühü
-
benim arkadasımdada var o olay suan ege unt tadavisini oluyor eline elektirik veriyolar hafif
-
bendede var ama o kadar degil belirli dönemlerde oluyor ama dikkate almadıgım için terleme gitti şimdi hafif nemleniyor normal ama parmaklardan su damlaması normal degil acil şifalar
-
uz-i bunu yazdı:
benim arkadasımdada var o olay suan ege unt tadavisini oluyor eline elektirik veriyolar hafif
-----------------------------işe yaradığından bahsettimi o elekrik tedavisinin işe yarıyorsa direk o aleti alcam :D
-
Explosive bunu yazdı:
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------işe yaradığından bahsettimi o elekrik tedavisinin işe yarıyorsa direk o aleti alcam :D
-----------------------------Sosyal güvencen varsa tıp fakültelerine cildiyeye git doktor yönlendirir seanslara girersin.. Krem vs. verirse hiç umutlanma genelde hikaye.. Dahiliyeye gidersen bi kaç testten geçersin genel de sonuç çıkmaz. Kesin çözüm yok alternatif bi kaç yöntem var.