folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gitmemek.

Askere Gitmemek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    Azygos bunu yazdı:
    -----------------------------

HanDsomE bunu yazdı:
    hoca eskiden vatan millet sakarya din namus vatan içindi askerlik ama şimdi tsk için bazı şerefsizlerin uşaklığı için saçma sapan şeyler için ( şahsi düşüncem) o yüzden askerlik 6 ay çok saçma geliyor bana yurt dışında askerlik  kaç ay acaba

hocam sana kessinlikle katılıyorum benimde sol gözüm % 90kusurlu askerlikten yırtabilirsem çokama çok sevinecem o gün ki kazaya:)savas ve savas ürünlerine karsıyım antimiltaristim ne derseniz diyin üzgünüm acımaz gerçekler

İkinizede katılıyorum arkadaşlar.

Bence vatan millet sakarya diyen diğer arkadaşalar düşünsünler bakalım şehitlerimiz kimin için hangi amaçla şehit oldu. Nedense ben hiç rastlamadım şöyle villası falan olan birirnin oğlunun şehit olduğuna, nedense hep fakir fukara vatandaşlarımız en zor yerkerde yapıyorlar. 

Arkadaşlar kuru milliyetçilik yapmayın biraz sorgulayın derim size. 

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Ne biçim adamsınız yhaa gidin yapın vatani görevinizi... :@
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haci sen birine domal, digeride senin resmini ceksin gotur askerlik subesindeki yuzbasiya ver. Degil askerlik yapmak seni kislalarin onunden bile gecirmezler. Eger bu vatanin ekmegini yiyorsan, eger bu vatanin okullarinda okuyorsan, eger bu vatanin topraginda yasiyorsan (yalniz sen degil) essek gibi askerligini yapacaksin. Siran gelmisse mermiye sen gogus gereceksin. Doguda, Guneydoguda sehit olan insanlarda biliyordu askerden kacmasini ve inanki senin Iq un onlarin yarisi bile etmez. O insanlar bu vatan icin topraga dustuyse gerekirse sende duseceksin, bende dusecegim, yoksa namus bilgimiz insanlarin bir sabah uyandiigimizda ustlerinde yunan askerlerini ter dokerken buluruz.

Tahribata kac aydir uyeyim bilmiyorum ama bu sure icindeki en serefsizce konuyu senin konu seciyorum ve en serefsiz uyede seni seciyorum. Eger adminler bu yazidan sonra beni atacaklarsa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic umurumda bile degil. senin gibi bir haysiyetsize agzinin payini vermekle gorevimi ifa etmis bulunuyorum.

Edit: Zaten kullandigin nick te hayir yok. Handsome ibne gibi bir anlami var.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Eğer askerden kaçmayı düşünüyorsan gençliğine,sağlığına,delikanlılığına yazık !

Askere gitmemeyi istememenin bence hiçbir mazereti olamaz. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

Haci sen birine domal, digeride senin resmini ceksin gotur askerlik subesindeki yuzbasiya ver. Degil askerlik yapmak seni kislalarin onunden bile gecirmezler. Eger bu vatanin ekmegini yiyorsan, eger bu vatanin okullarinda okuyorsan, eger bu vatanin topraginda yasiyorsan (yalniz sen degil) essek gibi askerligini yapacaksin. Siran gelmisse mermiye sen gogus gereceksin. Doguda, Guneydoguda sehit olan insanlarda biliyordu askerden kacmasini ve inanki senin Iq un onlarin yarisi bile etmez. O insanlar bu vatan icin topraga dustuyse gerekirse sende duseceksin, bende dusecegim, yoksa namus bilgimiz insanlarin bir sabah uyandiigimizda ustlerinde yunan askerlerini ter dokerken buluruz.

Tahribata kac aydir uyeyim bilmiyorum ama bu sure icindeki en serefsizce konuyu senin konu seciyorum ve en serefsiz uyede seni seciyorum. Eger adminler bu yazidan sonra beni atacaklarsa hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic umurumda bile degil. senin gibi bir haysiyetsize agzinin payini vermekle gorevimi ifa etmis bulunuyorum.

Edit: Zaten kullandigin nick te hayir yok. Handsome ibne gibi bir anlami var.

arkadaşım çok güzel yorumlamış konuyu. 1 ay bile fazla geliyor demişsin ? utanmalısın..

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

yazıklar olsun lan!

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar fazla üstelemeyin belki arkadaş kendini erkek gibi histemiyordur ondan bu konuyu açmış olablir:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eğer elinde benim gibi üleri derecede Antisosyal Kişilik Bozukluğu raposu varsa (%40 üzeri olması lazım bende %65) askerden muaf tutuluyorsun. Bende bilmiyordum. 6 yıl önce askerde öğrendim ve apar topar hastaneye sevkedilip sağlık kuruluna çıkarıldım ve 3 günlük askerliğim 4. günün akşamı bitiverdi...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

ulan açmayım azımı laf anlamaz bunlar diyorum ama dayanamıyorum yinede la şu "kıro!" adam kadar olamadınız bak.

http://video.eksenim.mynet.com/oguzhanharunyalcin/KURTLAR-KUSLAR-ALEMI-vicdani-red/358706/ 

"Siz burda daşşak kebabı yaparken birileri hudutta can veriyor.Sizin gibi conconlar için hemde.!" 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Bekara karı boşamak kolaydır= yapayımmı anlamayan var mı hocam?

Git yap askerliğini zaten fakulte okumussun dağa cıkarmazlar senı artık.

Eğer çok ıstıyoran sag ısaret parmagını kes yada =D baska yerını kes 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 16258 Toplam Mesaj: 106