Askerinizi Uğurlayın
-
Haci benim kuzen acemi birligini orada yapti , 1hafta once tamamlayip sirnak a gitti...12 boluk var 1-2. bolukler turistik yerlerde koruma oluyor falan digerleri doguya sinira gidiyorlar...Egitimleri cok agir,zaten agir olmasi gerek...eger 10-11-12 gibi boluklere dusersen egitim alaniniz kalacaginiz yerde 2-3km otede yuru yuru bitmez...onun disinda komutanlar falan iyimis ,gerci yarisi bizim akrabaydi :D ...sen ustune duseni yaparsan sorun olmaz haci...birde ezdirme kendini ...aslen adanaliyim falan de,ciddi komutanlar falan tutar seni ;)
-
Allah kolaylık versin abi inş teskere haberinide okuyacaz buradan =)
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------torunlarım askere gidiyo ben hala burdayım böğrenciliğe dewam :F
-----------------------------sende gidiceksin nasıl olsa :))
-----------------------------
Tsk'ya yar etmem kendimi :|1. sınıftan iki ders war bu sene vermezsem sınıfta kalırım ordan geldi bir yıl kalır bi de 3 yıl :| etti 4 yıl :C
onlarda da ders takarsam 30 yaşında askerdeyim :| ordu diye bi kawram kalmaz :F
-
way jandarma ha! benimde canakkale jandarma idi 23 ünde gidiyordum ama ertelettim ögrencilişk hayatı üniv gitcem karar verdim sana hayırlı teskereler tertip :)
-
Allaha emanet ol birader.. biter.. inş. hayırlı tezkireler.. abimde gitti gerçi oraya gitmedi de hemen geldi :=) özgürlük uzun sürmedi :D senn içinde hemen geçer zaman inş.
-
Allah hayırlısıyla tez zamanda bitirmeni nasip etsin.
-
vayt askerim benim torunlarim ustum olacak be arkandan gelicem bende ustum olurda karsilasirsak kiyakgecersin artik :D
-
yolun açık olsun kardeşim... kendine dikkat et.. binlerce terörist vurman ve bizi onurlandırman dileğiyle kardeşim...
-
güle güle mehmetçik yolun açık olsun.
-
selametle kardeşim...
Toplam Hit: 4441 Toplam Mesaj: 37