Askerlik Ve Tecil
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
jizz_jix bunu yazdı:
Hocam İkametgah'ın nerde hocam senin ?
-----------------------------hocam oturdugum yer istanbul- esenyurt ama kimlikteki il ilçe ordu perşembe :)
-----------------------------adam hemserı cıktı :)
ORDU / Fatsa ;P
-----------------------------way be ...bende ordu aybastı :D
-
okuyosan okul hallediyor gitmene gerek yok. okumuyosan da yabancı şubede tecil ettirebilirsin sadece evrakların fotokopisini fazladan istiyolar. hangi evraktan kaç fotokopi lazım onu git en yakın şubeye kapıya biyere kağıt asmışlardır.
-
feel_me bunu yazdı:
okuyosan okul hallediyor gitmene gerek yok. okumuyosan da yabancı şubede tecil ettirebilirsin sadece evrakların fotokopisini fazladan istiyolar. hangi evraktan kaç fotokopi lazım onu git en yakın şubeye kapıya biyere kağıt asmışlardır.
-----------------------------usta okul halletseydi elime zarfı tutuşturmazlardı dimi :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------usta okul halletseydi elime zarfı tutuşturmazlardı dimi :)
ya benim arkadaşada geldi zarf beraber gittik şubeye kapıda sordular okuyomusun diye okuyorum diyince gerek yok okul hallediyo die geri postaladılar bizi kaç kişi vardı öyle hepsini geri çevirdiler. istersen git sor şubeye. -
genede gidip sormak lazım şubeye ne olcağı belli değil :)
-
kardeş git en yakın askerlik şubesine askerlik tecili hakkında bilgi alıcam de orda tc kimlik no dan soruşturuyorlar eğer okul okuyorsan orada otomatik cıkıyor zaten orda söylerler sana şu tarihe kadar okuyo gözüküosun diye
-
İlla şubeyle iletişime geçicem diyosan
Telefon
0452 223 16 15Ara sor. Tc kimlik isteyecekler. Sonra gerekli bilgiyi verirler.
-
hocam bak şimdi eğer kendi şubene gidersen memleketdeki öğrenci ol yada olma 2 sene tecil ettirme hakkın oluyor.
Sen eğer okuyorum ve tecil ettirmek istiyorum dersen okuldan okuduğuna dair bir belge alıyorsun ve yabancı şubeye gidip iki tık tıkla tecil ettiriyorsun.
-
karakutu bunu yazdı:
hocam bak şimdi eğer kendi şubene gidersen memleketdeki öğrenci ol yada olma 2 sene tecil ettirme hakkın oluyor.
Sen eğer okuyorum ve tecil ettirmek istiyorum dersen okuldan okuduğuna dair bir belge alıyorsun ve yabancı şubeye gidip iki tık tıkla tecil ettiriyorsun.
-----------------------------baanada böyle bir yorum lazım gibiydi
holy bu arada telefonum bile yok :D
sağolun beyler gerekn yardımı gösterdiğiniz için :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------baanada böyle bir yorum lazım gibiydi
holy bu arada telefonum bile yok :D
sağolun beyler gerekn yardımı gösterdiğiniz için :)
-----------------------------atmasyonda değil ben kendim bu şekilde yaptım okumadığım halde tecil ettiler 2 sene sonra kapıya geldiler sonra yabancı şubeye alın beni dedim :D